WOONbeton

Ontdek de stoere vloer met een luxe uitstraling

“WOONbeton vloeren zijn uniek”

WOONbeton (soms ook beton-ciré of betonstuc genoemd) is een hoogwaardig, waterdicht microcement product vermengt met een speciale kunsthars die zorgen voor een sterke én flexibele vloer. Omdat een WOONbeton vloer ambachtelijk wordt gesmeerd, ontstaat een uniek en robuust uiterlijk.

WOONbeton is niet meer weg te denken uit interieuren van deze tijd. Dit veelzijdige materiaal is toe te passen in diverse woonstijlen, die we in Arnhem tegenkomen. Van industrieel tot landelijk. Door de ambachtelijke manier van aanbrengen heeft deze vloer een echt voelbare structuur en altijd een eigen unieke ‘handtekening’.

 

Keuken | WOONbeton

WOONbeton is bestand tegen water en hitte en makkelijk in onderhoud. Ideaal voor een industriële keuken waar volop in wordt geleefd.

Slaapkamer | WOONbeton

In combinatie met warme, zachte kleuren en materialen zorgt deze robuuste vloer voor een mooi contrast in de ruimte.

Wellness | WOONbeton

Wie dacht dat WOONbeton altijd betongrijs is, heeft het mis! In onze uitgebreide kleurencollectie vindt u voor elk interieur een perfecte match.

Woonkamer | WOONbeton

In grotere ruimtes zijn de ambachtelijke bewerkingen extra goed zichtbaar en geeft WOONbeton nét even dat beetje extra aan de ruimte.

“Ambachtelijke vloer”

Een WOONbeton vloer is vloeistofdicht, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. Zorgen over krasjes en kleine beschadigingen hoeft u zich niet te maken. Deze geven uw WOONbeton vloer juist karakter en de vloer wordt daar alleen maar mooier van!

WOONbeton kan in bijna elke ruimte in uw woning in Arnhem worden toegepast. Maar wordt tegenwoordig ook een veelgebruikt  voor winkels, showrooms, restaurants en openbare ruimtes in Arnhem en andere regio’s in Nederland.

WOONbeton bestaat voor 85% uit natuurlijke en milieuvriendelijke materialen. Deze producten voldoen aan de strengste kwaliteitstesten en zijn zeer emissiearm. Uw keuze voor een WOONbeton vloer draagt bij aan het milieu.

 

Onderhoud WOONbeton

Het voorkomen van krasvorming is een puntje van aandacht. U zelf kunt met eenvoudige middelen zorgen dat de krasvorming geminimaliseerd wordt. Wij adviseren hierin het volgende:

  • Een goede en ruime schoonloopmat bij de entree van uw huis. Zowel bij de voordeur, als eventueel bij de achterdeur. Het eerste en ergste vuil zal dan al achterblijven op de mat. Door de mat gelijk met de gietvloer te leggen, geeft dit tevens een mooie, strakke en chique uitstraling.
  • De vloer dagelijks met een olievrije swiffer afdoen;
  • Voorzie uw meubels van de juiste bescherming. Dit kan in de vorm van goede en degelijke viltjes onder de stoelen, of zachte wielen onder de bureaustoel of eetkamerstoel. Voor meer info kunt u terecht op: scratchnomore of kijk op Floorfriendly.
    Wanneer u de volgende kortingscodes gebruikt: SNM300365 voor scratchnomore | FF1885# voor Floorfriendly ontvangt u ook nog eens 5% korting op uw bestelling!
  • Controleer de bescherming onder uw meubels regelmatig op slijtage of vuil en vervang deze tijdig; 
  • Gebruik onderhoudsmiddel voor uw vloer waar geen zeephoudende middelen in verwerkt zitten.  

Voor nadere informatie verwijzen wij u naar ons schoonmaakadvies. Alle reinigingsproducten voor uw gietvloer zijn te verkrijgen via onze webshop.

Gerealiseerde projecten
met WOONbeton in Arnhem en andere regio’s

Woonkamer Uden
Type gietvloer: WOONbeton

Woonkamer Arnhem
Type gietvloer: WOONbeton

Woonkeuken IJsselstein
Type gietvloer: WOONbeton

Entree Oss
Type gietvloer: WOONbeton

Ontvang direct
per mail
een offerte