fb
Get touched by the

beauty from below

Get touched by the

beauty from below

PU Gietvloeren

PU gietvloeren van B·Art

Een pu gietvloer is een decoratieve kunststof (polyurethaan) gietvloer die op vrijwel elke vlakke ondergrond kan worden gegoten. Een pu gietvloer is 100% waterdicht, blijvend elastisch en voelt heerlijk zacht en comfortabel aan uw voeten! De pu gietvloer is volledig naadloos aan te brengen in uw gehele woning; van woonkamer tot keuken en kan zelfs tot in uw douche worden aangebracht.

Met een pu gietvloer van B·Art kiest u voor comfort, kwaliteit en een prachtige eigentijdse uitstraling als basis voor uw interieur. Onze hoogwaardige pu vloeren worden vakkundig met de hand gegoten door ons eigen applicatieteam. De uitstraling bepaalt u geheel zelf; B·Art’s pu gietvloer is verkrijgbaar in 3 looks met oneindig veel kleuropties. Ontdek zelf de veelzijdige pu gietvloer van B·Art Gietvloerboutique!

Kwaliteit staat bij B·Art Gietvloerboutique voorop. Ze zijn pas tevreden als de klant tevreden is.

Kwaliteit staat bij B·Art Gietvloerboutique voorop. Ze zijn pas tevreden als de klant tevreden is.

ONZE PU GIETVLOEREN:

B-art Gietvloerboutique
B-art Gietvloerboutique

Pure ambacht met passie gegoten

Bij B·Art werken wij met een hecht team dagelijks met veel passie aan het realiseren van de mooiste gietvloeren. B·Art werkt uitsluitend met de beste kwaliteit producten en elke vloer wordt met veel zorg aangebracht door onze eigen professionals.

Kom onze vloeren gerust zelf voelen en ervaren in onze inspirerende showroom! Onze adviseurs staan voor u klaar met een heerlijk kopje koffie én informeren u graag over onze producten.

Direct afspraak plannen

Pure ambacht met passie gegoten

Bij B·Art werken wij met een hecht team dagelijks met veel passie aan het realiseren van de mooiste gietvloeren. B·Art werkt uitsluitend met de beste kwaliteit producten en elke vloer wordt met veel zorg aangebracht door onze eigen professionals.

Kom onze vloeren gerust zelf voelen en ervaren in onze inspirerende showroom! Onze adviseurs staan voor u klaar met een heerlijk kopje koffie én informeren u graag over onze producten.

Direct afspraak plannen
B-art Gietvloerboutique
B-art Gietvloerboutique
Voordelen

Waarom een gietvloer van B•Art?

Kwaliteit en vakmanschap

Ruim 25 jaar ervaring in het aanbrengen van maatwerk gietvloeren van de hoogste kwaliteit.

Betrokken en flexibel

Wij hechten waarde aan persoonlijke aandacht en begeleiden u tijdens het gehele traject.

Inspirerende showroom

Prachtig ruime showroom waar u een helder en betrouwbaar adviesgesprek mag verwachten.

Gietvloer Oss pu gietvloer Gietvloer Oss pu gietvloer

Kwaliteit, luxe en comfort

Een polyurethaan (pu) gietvloer wordt opgebouwd uit diverse lagen die gezamenlijk het gietvloersysteem vormen. Voor ons eigen gietvloersysteem selecteren en combineren wij bij B·Art de beste materialen van de beste leveranciers. Aangevuld met de jarenlange ervaring en gedreven passie van onze eigen gietvloer applicateurs garanderen wij een vloer van topkwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft.

Een pu gietvloer is niet alleen prachtig om te zien, maar kent ook vele fijne eigenschappen. Zo is het materiaal sterk en blijvend elastisch. Daardoor heeft het een scheuroverbruggende en dempende werking en voelt het ook nog eens heerlijk zacht en comfortabel aan. Onze pu gietvloer is 100% water- en vloeistofdicht en uv-bestendig, waardoor deze vloer naadloos in elke ruimte in uw woning kan worden aangebracht. Het naadloze karakter zorgt voor een serene en luxe uitstraling en bovendien maakt het het schoonmaken van de vloer ook een stuk eenvoudiger! Klinkt goed, toch?

Totale gietvloer prijs PU Totale gietvloer prijs PU

De veelzijdige polyurethaan gietvloer

De pu gietvloer is een eigentijdse en stijlvolle gietvloer die geschikt is voor elke (binnen)ruimte; van woonkamer tot keuken en van slaapkamer tot zelfs in uw douche. En wat het allerleukst is; u kunt de vloer helemaal naar eigen wens samenstellen! Onze pu vloer is verkrijgbaar in 3 designs en in eindeloze kleuren/-combinaties waardoor deze vloer in elke interieurstijl in te passen is. Door de fijne eigenschappen van een pu gietvloer en haar minimale laagdikte van 3 mm is de pu vloer tevens geschikt voor vele toepassingen:

 • nieuwbouw en renovatieprojecten
 • woonhuizen en appartementen
 • showrooms en winkels
 • kantoren
 • douches, badkamers en wellness
 • op vrijwel elke ondergrond mogelijk
 • geschikt voor vloerverwarming
 • alleen toepasbaar in binnenruimtes
pu gietvloer Rosmalen pu gietvloer Rosmalen

PU vloer in de badkamer?

Jazeker! Een pu gietvloer is volledig waterdicht en het systeem wordt naadloos gegoten. Het probleem van vieze voegen is hiermee dan ook eindelijk voorbij! Een pu gietvloer voelt daarnaast zacht en bijna rubberachtig aan, wat het een ideale toepassing maakt voor uw badkamer, toiletruimte, douche of wellnessruimte. U hoeft niet bang te zijn dat de vloer erg glad wordt, want een pu gietvloer wordt niet gladder dan de veel toegepaste tegelvloer. Uiteraard kunnen restanten van zeep of schoonmaakmiddelen er wel voor zorgen dat de vloer tijdelijk gladder wordt. Deze dient u dus wel goed schoon te houden. Mocht u desondanks toch bang zijn voor uitglijders dan kunnen wij uw vloer ook voorzien van anti-slip.

TIP! B·Art levert ook pu wandpanelen; een prachtige naadloze afwerking met uw gietvloer. Gemakkelijk te reinigen en zelf te installeren.

Badkamer inspiratie Bekijk B·Art Wall
pu gietvloer kinderkamer pu gietvloer kinderkamer

Kunststof gietvloer: ideaal voor appartementen en etagevloeren

Voor uw appartement, bovenwoning, zolder, slaap- of kinderkamer is een kunststof gietvloer dé uitkomst. Onze polyurethaan vloeren zijn extra flexibel en voelen daardoor heerlijk zacht en comfortabel aan uw voeten. Maar het materiaal heeft daarnaast ook een dempende werking. U kunt dus zorgeloos van uw boek genieten, terwijl de kinderen boven spelen. En op uw appartement hoeft u zich geen zorgen te maken over geluidsoverlast voor uw buren; de pu gietvloer voldoet aan de geluidsreductie die de meeste VvE’s vereisen. Indien gewenst kan er zelfs nog een extra dempende laag aangebracht worden om zelfs aan de strengste eisen te voldoen.

Inspiratie

Inspiratie

Inspiratie

Get touched by
the beauty from below

Get touched
by the beauty from below

Eindeloos combineren in design en kleur

B·Art Gietvloerboutique beschikt over een uitgebreide kleurencollectie pu gietvloer kleuren. In onze The Art of Color Collection vindt u de mooiste en meest populaire gietvloer kleuren van dit seizoen. Maar afwijken van deze collectie kan ook. Een pu gietvloer is geheel zelf samen te stellen en is ook verkrijgbaar in Ral of NCS kleuren.

In onze collectie vindt u vele stijlvolle Mono Art unikleuren. Vindt u dat toch iets té strak en egaal? Bekijk dan onze Duo Art of Silkstone kleuren in de collectie. Duo Art bestaat uit een mix van twee kleurtinten. Hierdoor ontstaat afhankelijk van uw smaak een intense of subtiele colorblend. Wanneer u van een natuurlijke uitstraling houdt, maar wel de voordelen van pu wenst, kiest u voor onze Silkstone betonlook gietvloer. Met de eindeloze mogelijkheden van een pu gietvloer van B·Art vindt u dus áltijd uw perfecte match.

Kleuradvies op maat

Wij begrijpen dat het vinden van de juiste kleur voor uw gietvloer erg lastig kan zijn, zeker omdat er zoveel keuze is in kleur en uitstraling. Wij helpen u dan ook graag met het selecteren van de beste kleur bij uw interieur of woonstijl. Tijdens een separate afspraak nemen we uw wensen door en kunt u inspiratiemateriaal of stalen meenemen die we als uitgangspunt kunnen nemen. Na afloop kunt u dan de geselecteerde stalen meenemen om in uw woning te kunnen bekijken.

Jennifer Jennifer

Persoonlijk advies?


Boek een afspraak in de showroom

Afspraak maken
Klanten beoordelen ons met een:
8.9 | 86 beoordelingen

Voordelen PU gietvloer

Voordelen PU gietvloer

 • zacht en comfortabel
 • kleurvast en duurzaam
 • geluiddempend
 • volledig naadloos
 • 100% waterdicht
 • onderhoudsvriendelijk
 • geschikt voor vrijwel elke ondergrond
 • geschikt voor vloerverwarming
 • aan te passen aan elke interieurstijl
 • anti-allergisch en anti-statisch
Gietvloer Wijchen Gietvloer Wijchen

PU gietvloer prijs

Wat kost een pu gietvloer? Dat verschilt per situatie. De grootte van het oppervlak bepaalt grotendeels de prijs van uw pu gietvloer per m2. Een gietvloer is dus altijd wat duurder per m2 bij een kleiner oppervlak. Omdat wij gemiddeld 5 dagen naar uw locatie reizen voor het aanbrengen van de vloer zijn reistijd en reiskosten ook opgenomen in onze staffelprijzen. Bent u benieuwd naar de prijs van uw pu gietvloer? Vraag dan gerust een prijsindicatie aan, u ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox!

Onze richtprijzen zijn erg nauwkeurig en zijn dan ook een goede indicatie voor de prijs van uw gietvloer. Echter kunnen de totale kosten soms hoger zijn. Vaak is kitwerk nodig of zijn er andere bijzonderheden die wij pas kunnen voorzien na een detailgesprek in onze showroom. Ook wanneer de ondergrond een voorbewerking nodig heeft zullen daar extra kosten bij komen kijken. Wanneer u onze showroom bezoekt stellen wij na afloop van het gesprek graag een maatwerk offerte voor u op zodat u precies weet waar u aan toe bent en er geen verrassingen zijn achteraf.

Prijsindicatie aanvragen

Gietvloer pu aanbrengen

Een gietvloer bestaat uit meerdere lagen die we samen het gietvloersysteem noemen. De afzonderlijke lagen dienen telkens goed te drogen alvorens de volgende laag kan worden aangebracht. Het aanbrengen van een pu gietvloer duurt daarom dan gemiddeld 5 werkdagen (zonder voorbehandeling). 48 uur na de werkzaamheden is de vloer weer (voorzichtig) beloopbaar.

Bij B·Art streven wij ernaar om elke gietvloer perfect op te leveren. Bij ons kunt u rekenen op een kwaliteitsproduct dat met veel zorg en aandacht wordt aangebracht. Maar om de perfecte gietvloer te kunnen maken dienen ook de omstandigheden zo ideaal mogelijk te zijn. De ondergrond moet voldoende vlak en volledig droog zijn wanneer wij beginnen. Daarnaast moet de ruimte wind- en waterdicht zijn. Maar denk bijvoorbeeld ook aan voldoende verlichting in de woning.

Wij nemen vooraf met u door wat in uw situatie van belang is. In de ‘Tips & tricks’ die u bij opdracht van ons ontvangt zijn alle belangrijke aandachtspunten en tips voor uw planning en voorbereiding nog eens rustig na te lezen. Enkele weken voor uitvoering komen wij op locatie de situatie inspecteren en sturen wij u ook nog een handige checklist zodat ú niets kunt vergeten en wíj de perfecte vloer kunnen maken!

Welke ondergrond voor een pu gietvloer?

Polyurethaan gietvloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond; van zandcement- en anhydriet dekvloeren tot zelfs houten ondervloeren, tegelvloeren en natuursteen. En dat vaak zonder te slopen! In sommige situaties is wel eerst een voorbehandeling nodig. De pu gietvloer is dus een zeer geschikte toepassing voor renovatie projecten, maar ook bij nieuwbouw is pu een zeer geschikte keuze. Door haar flexibiliteit heeft een pu gietvloer namelijk een licht scheuroverbruggende werking.

Wilt u uw pu gietvloer combineren met vloerverwarming? Ook dat is mogelijk, zowel bij nieuwe dekvloeren met vloerverwarming als bij bestaande ondervloeren waar u vloerverwarming wilt laten infrezen. Echter is vloerverwarming bij deze vloer zeker geen vereiste; de pu gietvloer neemt de omgevingstemperatuur goed aan en voelt hierdoor niet snel koud aan!

Onderhoud pu gietvloer

Een pu gietvloer is zeer gemakkelijk in onderhoud. Het voorkomen van krasvorming is wel een puntje van aandacht. Met eenvoudige middelen kunt u er zelf voor zorgen dat de krasvorming geminimaliseerd wordt. Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen! Wij adviseren hierin het volgende:

 • Ruime schoonloopmat bij de entree van uw huis;
 • De vloer dagelijks met een olievrije swiffer afdoen;

 • Voorzie uw meubels van de juiste bescherming;
 • 
Controleer de meubel bescherming op vuil en slijtage;

 • Gebruik geen producten met zeephoudende middelen.
Alles over onderhoud

Onderhoud pu gietvloer

Een pu gietvloer is zeer gemakkelijk in onderhoud. Het voorkomen van krasvorming is wel een puntje van aandacht. Met eenvoudige middelen kunt u er zelf voor zorgen dat de krasvorming geminimaliseerd wordt. Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen! Wij adviseren hierin het volgende:

 • Ruime schoonloopmat bij de entree van uw huis;
 • De vloer dagelijks met een olievrije swiffer afdoen;

 • Voorzie uw meubels van de juiste bescherming;
 • 
Controleer de meubel bescherming op vuil en slijtage;

 • Gebruik geen producten met zeephoudende middelen.
Alles over onderhoud
Gietvloer Cuijk pu gietvloer Gietvloer Cuijk pu gietvloer

Polyurethaan vloer; een duurzame keuze

Bij B·Art Gietvloerboutique zijn wij volop bezig met milieu en duurzaamheid. Er wordt gewerkt met duurzame materialen die afkomstig zijn van betrouwbare leveranciers en worden vervaardigd in de groenste fabriek van Nederland. Zo is er geen gasaansluiting, waardoor de producten die worden afgenomen uit de “groenste” fabriek volledig CO2-neutraal geproduceerd worden.

Onze hoogwaardige pu gietvloeren zijn van uitstekende kwaliteit, zowel wat betreft de flexibiliteit als de UV-bestendigheid. De vloer wordt ook voorzien van een sterke coating die de vloer beschermd. Onze pu vloer heeft dan ook een lange levensduur. Mocht de topcoat na verloop van tijd toch ‘versleten’ zijn dan kan uw pu gietvloer voorzien worden van een nieuwe topcoat met onze Renew Art behandeling. Uw vloer ziet er daarna weer stralend uit, u kunt weer jaren vooruit!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Jazeker! Vanwege de lage warmteweerstand en de beperkte dikte (1-6 mm) van gietvloeren maakt dat de warmtegeleiding makkelijk door de gietvloer doorgegeven wordt.

Lees verder

Een gietvloer kan nagenoeg over elke ondergrond worden aangebracht. In enkele gevallen kan een voorbehandeling nodig zijn.

Lees verder

Wilt u weten wat een gietvloer kost? Vul dan eenvoudig ons offerteformulier in. U ontvangt direct en vrijblijvend een richtprijsofferte. Bij het bepalen van de totale kosten van een gietvloer wordt rekening gehouden met diverse factoren. Voor een compleet beeld van de kosten ontvangen wij u graag in de showroom voor een detailgesprek.

Lees verder

Een pu gietvloer is bij uitstek geschikt voor toepassing in de badkamer en kan zélfs in uw doucheruimte worden aangebracht. Eventueel kan ook anti-slip worden toegepast voor extra grip.

Lees verder
Jennifer Vrijblijvend advies?