Gietvloer in woonkamer

Passend in alle interieuren – Energiebesparend – Hygiënisch – Geschikt voor huisdieren

“Een gietvloer is tijdloos”

Wanneer u een nieuwe vloer laat leggen of de oude gaat vervangen, is de vraag uiteraard: welk type vloer zal ik kiezen? Waar er vroeger vooral voor hout, tapijt of een tegelvloer werd gekozen is tegenwoordig de gietvloer razend populair. Dat de gietvloer geen eendagsvlieg is, is allang bewezen. De gietvloer is tijdloos en eigenlijk is de gietvloer bij ieder interieur te combineren in tegenstelling tot de meeste andere vloeren. U hoeft dus echt niet over een hypermodern huis of industrieel fabriekspand te beschikken om te kiezen voor een gietvloer.

Woonkamer | Duo Art gietvloer

Wij helpen u graag bij de keuze voor een gietvloer die past bij uw smaak en uw interieur.

Woonkamer | WOONbeton

Laat de vloer van uw woonkamer naadloos overlopen naar de keuken en creëer hiermee rust.

Woonkamer | Mono Art PU gietvloer

PU gietvloeren zijn bij uitstek geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Woonkamer | Cement gebonden gietvloer

Een gietvloer geeft uw woonkamer net dat beetje meer; een stijlvolle en moderne look.

Gietvloer woonkamer

Kwaliteit en vakmanschap
Onze gietvloeren worden door ons eigen applicatieteam aangebracht. Professionals met oog voor detail.

U wordt tijdens het hele traject begeleid en uitgebreid geïnformeerd over de stappen die doorlopen worden.
Een mooie gietvloer begint met een goed geprepareerde ondervloer. Dit is minstens zo belangrijk als de gietvloer zelf. B·Art Gietvloerboutique besteedt hier dan ook veel aandacht aan.

Het vochtpercentage van de vloer moet juist zijn en de ruimte mag niet stoffig zijn, ook wordt het aangeraden om ramen en deuren gesloten te houden voor en tijdens het proces. Zo wordt voorkomen dat er vliegjes en vuiltjes van buitenaf schade in uw gietvloer kunnen aanbrengen. Vooraf komen wij ook daarom ook altijd het vochtpercentage van uw ondervloer meten.

Tijdens een oriënterend gesprek in onze showroom vertellen wij u graag meer over het aanbrengen van een gietvloer.

“Comfort voor het hele gezin”

Zijn gietvloeren kil en saai? Integedeel! Gietvloeren zijn praktische vloeren die ook in een woonkamer veel sfeer en warmte kunnen brengen. Het is juist een mooi canvas om uit te pakken met stoffen, kleuren, grote woonkleden etc. In combinatie met de juiste kleur gietvloer krijgt uw woonkamer die mooie luxueuze en warme uitstraling.

De B·Art woonkamervloer is kindvriendelijk. Ze voelen namelijk zacht aan en blinken uit in comfort. Kinderen spelen graag op de gietvloer in de woonkamer, dus demping en veiligheid is belangrijk.

Een polyurethaan gietvloer is vloeistofdicht en voelt lekker warm aan. Zelfs met blote voeten. Mocht dit niet warm genoeg zijn, dan kunt u er voor kiezen om vloerverwarming onder de gietvloer aan te (laten) leggen. De PU gietvloer gaat namelijk perfect samen met deze verwarmingsmethode.

Ontvang direct
per mail
een offerte