fb
Get touched by the

beauty from below

Get touched by the

beauty from below

Gietvloer zakelijk

Gietvloeren voor elke zakelijke toepassing

Ook voor de zakelijke klant biedt B·Art Gietvloerboutique volop mogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar een vloer voor uw winkel, showroom of kantoorpand; er is altijd een gietvloer te vinden die naadloos aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf.

Wij leveren de hoogste kwaliteit cementgebonden gietvloeren, polyurethaan gietvloeren, betoncire en designvloeren. Maar ook coating- en epoxyvloeren die bestand zijn tegen bijvoorbeeld chemicaliën en weekmakers en geschikt zijn voor zwaardere belasting behoren tot ons assortiment.

Een goede service, prima nazorg. Ook tijdens het bouwproces zijn wij prima begeleid.

Een goede service, prima nazorg. Ook tijdens het bouwproces zijn wij prima begeleid.

B-art Gietvloerboutique
B-art Gietvloerboutique

Pure ambacht met passie gegoten

Een vloer kies je niet zomaar, dat begrijpen wij als geen ander. U zoekt een vloer die mooi en praktisch is, maar die ook aansluit bij het gebruiksdoel. En dat is voor elk bedrijf uniek. Wij staan voor u klaar met persoonlijk en deskundig advies en laten u graag onze vloeren zien, voelen en ervaren in onze inspirerende showroom!

Benieuwd naar de kosten van een gietvloer voor uw bedrijf? Vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie op. U ontvangt deze direct in uw mailbox.

Prijsindicatie aanvragen

Pure ambacht met passie gegoten

Een vloer kies je niet zomaar, dat begrijpen wij als geen ander. U zoekt een vloer die mooi en praktisch is, maar die ook aansluit bij het gebruiksdoel. En dat is voor elk bedrijf uniek. Wij staan voor u klaar met persoonlijk en deskundig advies en laten u graag onze vloeren zien, voelen en ervaren in onze inspirerende showroom!

Benieuwd naar de kosten van een gietvloer voor uw bedrijf? Vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie op. U ontvangt deze direct in uw mailbox.

Prijsindicatie aanvragen
B-art Gietvloerboutique
Voordelen

Waarom een gietvloer van B•Art?

Kwaliteit en vakmanschap

Ruim 25 jaar ervaring in het aanbrengen van maatwerk gietvloeren van de hoogste kwaliteit.

Betrokken en flexibel

Wij hechten waarde aan persoonlijke aandacht en begeleiden u tijdens het gehele traject.

Inspirerende showroom

Prachtig ruime showroom waar u een helder en betrouwbaar adviesgesprek mag verwachten.

Zakelijke klanten

Jumbo
Cavallaro Napoli
Albert Heijn
Porsche
Lakwerk
Spahuys Oss
Tribal Music Group
Xan Woman
Gietvloer Eindhoven coatingvloer Gietvloer Eindhoven coatingvloer

Gietvloer winkel

naadloos en representatief

Wanneer u op zoek bent naar een vloer voor uw winkel of showroom moet deze aan vele eisen voldoen. De vloer moet om te beginnen uiteraard representatief zijn. Producten in uw winkel of showroom moeten goed tot hun recht komen en het moet aantrekkelijk en uitnodigend zijn voor een klant om binnen te stappen. Omdat een gietvloer naadloos is en (meestal) geen intense patronen heeft is dit hét perfecte canvas voor het etaleren van uw producten.

Een winkelvloer wordt vaak intensief gebruikt. U wilt daarom natuurlijk ook dat de vloer duurzaam en onderhoudsvriendelijk is. Omdat een gietvloer geen naden en voegen kent krijgen stof en vuil geen kans om zich te nestelen. Losliggend stof kan gemakkelijk en snel worden opgeveegd of opgezogen. Ook het dweilen van een gietvloer is een fluitje van een cent, waardoor het minder tijd in beslag neemt. Een gietvloer heeft daarnaast geen speciaal onderhoud nodig en gaat lang mee. U kunt desgewenst de vloer laten voorzien van een nieuwe coating wanneer uw vloer een opfrisbeurt kan gebruiken.

Gietvloer Helmond Gietvloer Helmond

Gietvloer kantoor

praktisch en duurzaam

Gietvloeren worden ook steeds vaker toegepast in kantoorruimtes. En dat is niet voor niets; een gietvloer geeft uw kantoor namelijk direct een eigentijdse uitstraling die bovendien helemaal aan te passen is naar uw wensen en het imago van uw bedrijf. U kunt er ook voor kiezen om een statement te maken met uw vloer en herkenbaarheid te creëren bij uw klanten!

Maar daarnaast is een gietvloer ook duurzaam, gemakkelijk in onderhoud (en dat scheelt tijd!) en hygiënisch vanwege het strakke naadloze karakter waardoor vuil en stof zich nergens kunnen hechten. Een gietvloer kan tevens zonder sloopwerk en vaak zonder voorbehandeling direct over de ondervloer worden aangebracht.

Al onze vloeren kunnen worden toegepast in kantoorruimtes. Mocht echter de akoestiek een punt van aandacht zijn, bijvoorbeeld in ruimtes waar meerdere mensen tegelijkertijd diverse gesprekken voeren is het raadzaam te kijken naar een gietvloer die meer geluiddempend is. Wij adviseren u graag!

B-Art epoxy design gietvloer met munten B-Art epoxy design gietvloer met munten

Welke gietvloer voor mijn bedrijf?

Voor elke zakelijke toepassing is wel een passende vloer te vinden in ons assortiment. Maar niet elke vloer is even geschikt voor elke toepassing. Er zijn zaken waar rekening mee gehouden moet worden. Denk bijvoorbeeld aan de esthetische waarde, de akoestiek, intensiteit van gebruik, blootstelling aan chemicaliën of weekmakers, maar ook de prijs kan natuurlijk een belangrijke peiler zijn. Wij helpen u graag met het selecteren van een vloer die perfect bij uw wensen en eisen past.

B·Art levert ook maatwerk design gietvloeren. Denk hierbij aan glittervloeren, vloeren met prints of vloeren waarin bijvoorbeeld het bedrijfslogo wordt verwerkt. Deze designvloeren worden gemaakt van een zeer hoogwaardige en heldere epoxy kunsthars wat het mogelijk maakt om diverse materialen in de vloer te verwerken. Heeft u een bijzonder idee voor uw bedrijfsvloer? Neem dan gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Onze zakelijke projecten

Onze zakelijke projecten

Onze zakelijke projecten

Get touched by
the beauty from below

Get touched
by the beauty from below

Advies en begeleiding op maat

Als ondernemer heeft u al uitdagingen genoeg. Wij helpen u daarom graag met het selecteren van de vloer die perfect past bij uw bedrijf. We kijken onder andere naar de gewenste uitstraling, welke vloer geschikt is voor het gebruiksdoel en het best passend is bij de mate van intensiviteit. Want geen enkel bedrijf is hetzelfde en elke behoefte is daarom anders.

Tevens begeleiden wij u graag gedurende het gehele proces. Zo voorzien wij u met regelmaat van actuele informatie over de planning en helpen wij u herinneren aan de stappen die genomen moeten worden in de voorbereiding. Een heldere en open communicatie staat daarbij hoog in het vaandel.

Maak gerust een afspraak voor een persoonlijk gesprek in onze showroom of neem contact met ons op bij vragen.

Jennifer Jennifer

Benieuwd? Maak dan snel een afspraak


Bezoek onze showroom

Afspraak maken
Klanten beoordelen ons met een:
8.9 | 86 beoordelingen

De voordelen van een gietvloer voor uw bedrijf

De voordelen van een gietvloer voor uw bedrijf

  • Volop keuzemogelijkheden in prijsklasse, soort, uitstraling en kleur
  • Vanwege minimale laagdikte ook zeer geschikt voor renovatie projecten
  • Eenvoudig te reinigen en onderhoudsarm
  • Over nagenoeg elke ondergrond aan te brengen
  • Volledig naadloos
  • Vloeistofdicht en niet vlekgevoelig

Coatingvloeren: voordelig alternatief

Een coatingvloer is een vloer met een zeer minimale laagdikte die niet wordt gegoten, maar op de vloer wordt gerold als een soort dikke verflaag. Oneffenheden in de ondergrond blijven bij dit type vloer altijd zichtbaar. Een coating kan bestaan uit diverse kunstharsen, waaronder polyurethaan en epoxy.

Onze kersverse mening is gelukkig wederom (na 3 keer onze winkels verbouwen) super positief.

Onze kersverse mening is gelukkig wederom (na 3 keer onze winkels verbouwen) super positief.

Epoxy coatingvloer Coating vloer Epoxy coatingvloer Coating vloer

PU coatingvloeren

Een coating op basis van pu (polyurethaan) wordt over het algemeen aangebracht op bestaande gietvloeren. Bij B·Art’s Renew Art behandeling wordt de oude coatinglaag van uw gietvloer volledig opgeschuurd en vervangen voor een nieuwe coating. Hierdoor ziet uw oude gietvloer er weer als nieuw uit. Uiteraard kan deze behandeling ook worden toegepast wanneer u graag een andere kleur aan de gietvloer wilt geven. Een pu coating heeft een moderne matte uitstraling en is uv bestendig.

Epoxy coatings

Een epoxy coating kan daarentegen direct op een (egale) ondervloer worden aangebracht. Een vloer van epoxyhars is bestand tegen oa. chemicaliën en weekmakers en wordt daarom veel toegepast in de industrie en in bijvoorbeeld garages. Maar ook voor winkels, kantoren, fitnessruimte en showrooms kan een epoxy coatingvloer een ideale oplossing zijn. Een coatingvloer is prijstechnisch interessant, vloeistofdicht en bovendien ook verkrijgbaar in vele kleuren waardoor altijd de gewenste uitstraling te verkrijgen is. Een epoxy coating is ten opzichte van een pu coating echter niet uv-bestendig en heeft altijd een glanzend uiterlijk.

epoxy gietvloer coatingvloeren coating vloer epoxy gietvloer coatingvloeren coating vloer

Industriële epoxy gietvloeren

Een industriële epoxy gietvloer wordt vaak toegepast in de industrie, in garages en werkruimtes vanwege de sterke eigenschappen van het materiaal. Een epoxy gietvloer is slag- en stootvast, bestand tegen chemicaliën en weekmakers en bovendien 100% waterdicht. Een epoxy gietvloer is dikker dan een coating en omdat deze vloer wordt gegoten is het resultaat altijd een strakke egale vloer. Een epoxy gietvloer kan worden gekozen in vele unikleuren, maar is ook mogelijk in een Duo Art mixkleur.

Een epoxy gietvloer is niet uv bestendig en standaard glanzend van uiterlijk. Bovendien is het materiaal niet elastisch waardoor de vloer krimpscheurtjes kan vertonen ten gevolge van werking in de ondervloer. Daarom is een epoxy gietvloer vaak niet de beste toepassing voor ruimtes waar het esthetische aspect een belangrijkere rol speelt zoals winkels, showrooms en kantoren.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Een gietvloer kan nagenoeg over elke ondergrond worden aangebracht. In enkele gevallen kan een voorbehandeling nodig zijn.

Lees verder

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk van uw vloer kunnen genieten. B·Art geeft u daarom graag tips om uw gietvloer langer mooi te houden.

Lees verder

Een gietvloer is een siervloer van 2 tot 6 mm dik die volledig naadloos wordt aangebracht op de ondervloer of dekvloer.

Lees verder

Wilt u weten wat een gietvloer kost? Vul dan eenvoudig ons offerteformulier in. U ontvangt direct en vrijblijvend een richtprijsofferte. Bij het bepalen van de totale kosten van een gietvloer wordt rekening gehouden met diverse factoren. Voor een compleet beeld van de kosten ontvangen wij u graag in de showroom voor een detailgesprek.

Lees verder
Jennifer Vrijblijvend advies?