Gietvloer in keuken

Vuil- en stofafstotend, naadloos, antiallergisch, duurzaam, en eenvoudig te reinigen

“Een naadloze gietvloer heeft zoveel voordelen”

De keuken is tegenwoordig een belangrijke centrale plek in het huis. Hier nemen we met het gezin de dag door en wordt er gezellig gekookt of geborreld met vrienden. En waar gegeten, gekookt en gedronken wordt, wordt ook wel eens geknoeid. Veel vloeren hebben naden, waar voedselresten makkelijk in kunnen nestelen. Met name in de keuken is dit niet zo hygiënisch. Een gietvloer is geheel naadloos, waardoor er juist geen etensresten kunnen achterblijven. De vloer is dus zeer makkelijk schoon te maken.

En; onze gietvloeren combineren prachtig met de huidige trend van robuuste houten- en zwarte keukens.

 

Keuken | DUO Art PU vloer

Naadloos en vloeistofdicht. Gaat er een glas drinken om of knoeit u met vet? Geen enkel probleem. U dweilt het zo weer op.

Keuken | WOONbeton

Of u nu kiest voor een ambachtelijk effect of juist een moderne, strakke uitstraling; voor elke keuken is een perfect passende vloer te realiseren.

Keuken | Mono Art PU vloer

Een slobberende hond in huis? Ook met huisdieren kunt u gerust kiezen voor een gietvloer. Eventueel is de vloer af te werken met een extra beschermende lak, die zelfs bestand is tegen plasongelukjes.

Keuken | Concrete Art

De tijd dat er automatisch gekozen werd voor tegels in de keuken ligt al lang achter ons. Vanwege de hygiënische en practische aspecten wordt steeds vaker gekozen voor een gietvloer.

Gietvloer Keuken

Gietvloeren zijn hygiënisch en onderhoudsarm
Een naadloze en strakke gietvloer is zeer onderhoudsarm en duurzaam. Doordat gietvloeren zo makkelijk schoon te houden zijn, zijn ze erg hygiënisch en worden gietvloeren zelfs aangeraden aan mensen met een stofmijt allergie. Ook knoeien met vet of vloeistof is geen probleem! U dweilt het gemakkelijk weer op. 

Heerlijk onder uw voeten
Loopt u graag op blote voeten? Geen probleem. Een polyurethaan gietvloer neemt altijd de omgevingstemperatuur aan waardoor de vloer nooit koud zal aanvoelen. Al onze vloeren combineren tevens perfect met vloerverwarming.

Refresh
PU gietvloeren kunnen in nagenoeg alle RAL en NCS kleuren worden gegoten zodat u altijd een kleur kunt kiezen die past bij uw woonsfeer. Verandert u na een aantal jaar uw complete inrichting ? Dan kan de gietvloer eenvoudig en voordelig een andere kleur worden gegeven. Zo kan de gietvloer tot wel 10, 20 en zelfs 30 jaar mee.

Op een B·Art gietvloer komt iedere keuken tot zijn recht

B·Art Gietvloerboutique levert keukenvloeren precies zoals u dat wilt: comfortabel en naadloos met een mooie betonlook zoals de B·Art Duo Art. Of een robuuste keukenvloer met een levendige uitstraling zoals de B·Art Concrete Art of B·Art WOONbeton. Voor wie meer rust en eenheid wenst, is de B·Art Mono Art de perfecte basis voor uw keuken.

Kortom….op een gietvloer van B·Art Gietvloerboutique komt iedere keuken pas echt tot zijn recht!

Ontvang direct
per mail
een offerte