fb

Reviews

Ruud en Inge van Steen | Duo Art | gehele woning

Wij zijn heel blij met de vloer en tevreden over hoe het is verlopen! Het is prachtig geworden.

M. Wiegertjes | Valkenswaard

Review ontvangen per email
Fijn bedrijf! Vrienden van ons hadden al een mooie gietvloer laten leggen door B-Art. Voor ons nieuwe (oude) huis zochten ook wij een nieuwe vloer en ook onze keus viel direct op een prachtige gietvloer van B-Art. Helaas bleek na een proefboring onze ondervloer niet geschikt. Omdat we geen tijd hebben om een nieuwe ondervloer aan te brengen, zijn we noodgedwongen overgeschakeld op een ander type vloer. Jammer, want na een bezoek aan de mooie showroom waren we meteen enthousiast over het aanbod. En hoewel we dus geen mening kunnen geven over de kwaliteit van de gietvloer, waren we gedurende het gehele traject blij met de adviezen, flexibiliteit en bovenal de eerlijkheid!

Walter en Anja Derksen | Rosmalen

Review ontvangen per email
Alle lof voor het bedrijf B-Art Gietvloerboutique.
Voor de eerste keer bezoek aan het kantoor in Oss, je ziet meteen de luxe uitstraling en de zorg die hieraan is besteed.
Vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg qua vloer, kleur, prijs, (en niet de hoofdprijs) en we namen de tijd om hier goed over na te denken, niet over 1 nacht ijs!

Vervolg afspraak, besloten om voor de vloer te gaan, vrij snel alle E-mails betreffende de vloer en opstookprotocol.
Bart en zijn medewerkers hebben in alle rust de vloer gegoten, wat een precisie werk.
Het was niet alleen de gietvloer die overigens perfect ligt in onze keuken en wasruimte, maar ook ging onze aandacht naar een prachtige Tafel, die in het kantoor stond, behandeld met Epoxy, wat een schoonheid!
Inge en Bart stonden ons samen te woord en met het advies van Bart en onze smaak zijn ze op zoek gegaan naar een passende tafel gemaakt van Suarhout.
We hadden geluk want er was veel keus omdat er nieuwe boomstammen binnen waren gekomen bij de betreffende leverancier.
Er staat nu ook een prachtige tafel binnen, gemaakt door Bart, niet alleen een super plezierige man, maar ook met groot talent, veel creativiteit, een echte vakman die zijn werk met liefde en plezier doet!
Dank Inge en Bart en alle medewerkers,

Met vriendelijke groet,

Walter en Anja Derksen.

Sonja**

Beste Inge,

Vandaag heb ik het schoonmaakproduct ontvangen en ik ben direct aan de slag gegaan. Het was best wat werk, maar ik ben zo blij, want mijn vloer is weer ‘de oude’ geworden. Nogmaals heel hartelijk dank voor het vriendelijke en begripvolle advies, zeker omdat mijn vloer helemaal niet bij jullie vandaan kwam. Mijn dank werd nog groter toen ik mijn leverancier uiteindelijk wel aan de lijn kreeg en zij weigerden advies te geven plus dat ze me nogal onaardig vertelden dat zij niet aansprakelijk konden worden gehouden. Dat begreep ik zelf ook wel, maar vooral: daar ging het mij helemaal niet om. Ik had zelf een fout gemaakt en was bezorgd en op zoek naar advies. Dat ik dat allervriendelijkst kreeg van een firma die ik zomaar op goed geluk bel, dat noem ik nu echt dienstverlenend op hoog niveau. Mijn grote dank!

Met hartelijke groet,
Sonja

Familie de Louw

Het kiezen was enorm moeilijk, maar hier zijn we geweldig bij geholpen en er was ook ruim de tijd om tot een beslissing te komen waar wij achter stonden. Vriendelijke medewerkers die je informeren en van positief kritische informatie voorzien. Uiteindelijk blijft het spannend omdat het maatwerk is.

Ook hierin zijn we geweldig geïnformeerd, en was er in ons geval zelfs de mogelijkheid om in overleg te bepalen hoe druk de vloer zou worden. Daarna is het afwachten om na een aantal dagen te genieten van een schitterend eindresultaat. Kortom van begin tot eind een dikke duim voor het hele team van B-art.

Kwafo & Nathalie | Mariaheide

Bij B-art Gietvloerboutique ben je aan het juiste adres wanneer u waarde hecht aan kwaliteit en heldere communicatie bij het maken van een keuze tussen de diverse spelers op de markt. Bart, Inge en hun personeel zijn vriendelijk en behulpzaam. Een bezoekje aan de showroom geeft een goede indruk van wat u mag verwachten, een goed verzorgde samenwerking en mooi resultaat. Ga zo door team B-art!

Ineke Louwers

Vorige jaar september heeft B-art in ons nieuwe huis, zowel op de beneden- als op de bovenverdieping, een gietvloer gegoten. Een verbluffende metamorfose. Er is echt vakwerk geleverd. Het is overigens ook vakwerk om je vloer goed schoon te houden ;-) althans dat dacht ik. Ik kreeg het zelf maar niet onder de knie. Inge en Bart hebben ons hier uitstekend bij geholpen. Met de juiste materialen is het een fluitje van een cent. Mijn complimenten voor de aftersales!

Nikkie | Veghel

Hoi Bart en Inge, bedankt voor de post (op instagram)! Wij zijn nog steeds dolblij met onze vloer. De ambacht straalt er vanaf en in elke hoek is wel een kunstwerkje te herkennen! Ook is de vloer makkelijk te onderhouden, wat zeker nu met onze pup een groot voordeel is!

Jorge Jansen en Marion van der Steen-Jansen | Vinkeveen

review ontvangen per email
Hallo Inge,

Ruim een jaar geleden hebben jullie bij ons een concrete art gietvloer gelegd. Het ware spannende tijden voor ons. We waren ontzettend benieuwd hoe de vloer er uiteindelijk uit zou zien. Maar gedurende het verkoopproces hebben jullie goede en eerlijke adviezen gegeven dus we wisten ongeveer wat we konden verwachten.
Nu we inmiddels een jaar verder zijn, willen we heel graag laten weten dat we ontzettend blij zijn met de vloer en willen we heel graag onze complimenten naar jullie over brengen!
De vloer is prachtig aangelegd, dat is vooral te zien bij lastige hoeken en bij buizen. Ook als we bij andere mensen gietvloeren zien liggen, valt op hoe vakkundig jullie de vloer bij ons hebben aangelegd.
Nu we ruim een jaar verder zijn, ligt de vloer er nog steeds prachtig bij. We hebben al heel veel complimenten over de vloer ontvangen.
Mochten we ooit besluiten om op de eerste verdieping een gietvloer aan te leggen, dan weten we waar we dat moeten halen!
We zullen jullie zeker adviseren aan anderen.

Nogmaals, bedankt!

Met vriendelijke groet,

Jorge Jansen en Marion van der Steen-Jansen

Paul en Joyce | Eindhoven

Review ontvangen per e-mail

Beste Jennifer,

Wij hebben het eind resultaat, nadat het 2x is afgelakt nog niet gezien.
Wel zijn we aanwezig geweest tijdens het proces van het aanbrengen van de PU laag. Super satisfying om naar te kijken :)
Maar wauw, wat prachtig! Wij zijn er zo ontzettend blij mee! De kleur is zo mooi en past precies bij de visie die we hebben voor ons huis.

Daarnaast willen we een groot compliment maken naar de heren die de vloer hebben aangebracht. Vriendelijk en professioneel!
Ook willen we een compliment maken naar jou, Bart en Inge. Jullie stond altijd voor ons klaar, altijd vriendelijk en behulpzaam! Ook vonden wij de manier van communiceren en het aanleveren van alle informatie erg prettig.

Wij hebben jullie nu al aanbevolen bij een aantal vrienden die binnenkort ook gaan verbouwen ;)

Heel erg bedankt voor alles!

Met vriendelijke groet,

Paul en Joyce

C.Perreijn

Een strakke gietvloer, een pareltje in onze keuken. Professioneel, snel, volgens afspraak gelegd! Dik tevreden!

Jeroen en Miranda Hoebee | Nieuwegein

Deze reactie is geplaatst op onze facebookpagina en door ons zelf tussen de reacties geplaatst
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Waarom zijn we nou zo blij met onze vloer. Niet alleen met het resultaat, de vloer ligt er prachtig bij, maar zeker ook met het proces.
Je koopt een huis en je weet dat je iets met een gietvloer wil maar dan? Een gietvloer kopen is niet zo moeilijk, 1001 mogelijkheden, maar hoe zorg je voor de juiste keuze? De vloer moet een tijdje mee en is alles bepalend voor je interieur.

Op afspraak maak je kennis met B-Art Gietvloeren en vanaf de eerste minuut voel je dat het goed is. Inge en Bart begeleiden je naar de juiste keuze en hebben antwoord op al je vragen.
We hebben een oud huis, monument, en tijdens de verbouwing komen er uitdagingen naar boven waar we vooraf geen rekening mee hebben gehouden. Ook hier hebben Inge en Bart overal een antwoord op, geven opties of nemen gewoon een beslissing voor je op basis van ervaring.
Alles op tijd, netjes werk tijdens de bouw en fantastisch opgeleverd.
Het lijkt wel alsof de vloer steeds mooier wordt.

Met de inrichting gaat alles leven en het geheel past als een jas.

Jeroen &Miranda.

Stijn en Monique

Wij zijn echt super blij met onze gietvloer. De woonkamer en keuken is nu 1 geheel, en het ziet er nu veel ruimtelijker en lichter uit. Het gehele proces is erg soepel verlopen, er wordt goed meegedacht, Bart en Inge denken niet in problemen maar in oplossingen, daar wordt je als klant erg blij van. De tegelvloer in de keuken kon blijven liggen ondanks dat dit een flink hoogteverschil was met de woonkamer, door het egaliseren zie je hier niets meer van. Dit scheelde ons veel werk en rotzooi. B-Art heeft erg netjes gewerkt en alles conform afspraak en planning. Wij zullen jullie echt bij iedereen aanbevelen. Nogmaals dank.

Coert de Vos

Dag Inge en Bart,

De gietvloer die jullie in onze gehele woning hebben aangebracht is zoals het verkoop
proces is gegaan. Deskundig en betrokken, met een prachtig resultaat. We zijn blij dat we de keuze hebben gemaakt om de vloer bij B-art aan te schaffen. Tijdens het gehele bouwproces is er in alle opzichten meegedacht en waren jullie uitermate flexibel.

Jullie behandelen klanten zoals het hoort, informeel en professioneel waarbij alle afspraken worden nagekomen.

Bedankt

Coert en Marie José

Ser en Bibi

Beste Inge en Bart,

In deze volgorde, want het is begonnen met duidelijke info die Inge ons heeft gegeven mbt te verschillende mogelijkheden en verschillende soorten vloeren. Uiteindelijk gekozen voor de cement gebonden gietvloer en daar heeft Bart een mooi resultaat geleverd!

Fijne na-service bij vragen van onze kant en ook voor verdere info nu de vloer er ligt, snelle en goede info.

Nogmaals bedankt!

Groet Bibi en Ser

B.Lenssen & L.v.Haperen uit Den Bosch

Hoi Inge & Bart,

We zijn super blij met de gietvloer in ons appartement.
Resultaat is echt mooi! Tevens krijgen we ook veel complimenten over de vloer.
Fijne/duidelijke communicatie & belangrijkste altijd bereikbaar voor vragen.

Mvg

Joep van Hal

Hallo Inge en Bart,

Bedankt voor de mooie gietvloer die jullie door ons hele huis hebben gelegd, we hebben jullie advies al zeer fijn ervaren en naar nu blijkt hebben jullie ook een top resultaat geleverd. Hartstikke bedankt

deborah99

We zijn iedere dag nog blij dat we voor de gietvloer gekozen hebben, naadloos strak en erg mooi. Fantastisch bedrijf, klantvriendelijk en goede service !
Deborah en Edward Tienhoven

Pieter en Joke | Zevenaar

Wij hebben een jaar geleden onze gietvloer laten plaatsen in ons nieuwe huis. Wij waren al tevreden over de klantgerichtheid van Inge en Bart. Maar ook het resultaat overtrof onze verwachtingen: zeer strak en professioneel gelegd, en keurig afgewerkt. Nu, na een jaar, kunnen we alleen maar zeggen dat we heel erg blij zijn met onze keuze voor de gietvloer. De gietvloer ligt er nog prachtig bij en wij zien geen enkele kras of beschadiging! Wij zijn supertevreden met deze aankoop!
Pieter en Joke, Zevenaar

Sonja**

Beste Inge,

Vandaag heb ik het schoonmaakproduct ontvangen en ik ben direct aan de slag gegaan. Het was best wat werk, maar ik ben zo blij, want mijn vloer is weer ‘de oude’ geworden. Nogmaals heel hartelijk dank voor het vriendelijke en begripvolle advies, zeker omdat mijn vloer helemaal niet bij jullie vandaan kwam. Mijn dank werd nog groter toen ik mijn leverancier uiteindelijk wel aan de lijn kreeg en zij weigerden advies te geven plus dat ze me nogal onaardig vertelden dat zij niet aansprakelijk konden worden gehouden. Dat begreep ik zelf ook wel, maar vooral: daar ging het mij helemaal niet om. Ik had zelf een fout gemaakt en was bezorgd en op zoek naar advies. Dat ik dat allervriendelijkst kreeg van een firma die ik zomaar op goed geluk bel, dat noem ik nu echt dienstverlenend op hoog niveau. Mijn grote dank!

Met hartelijke groet,
Sonja

Paul, Boxtel

B-Art was ons aangeraden door de aannemer die ons nieuwe huis heeft gebouwd. Dat bleek een goed advies.
Na de zeer prettige contacten met Inge hebben we voor een Duo-tone gietvloer gekozen op de begane grond en op de verdieping. B-Art is zeer flexibel geweest in de planning, helaas hebben we een aantal keren moeten verschuiven wat nooit tot problemen heeft geleid.
Uiteindelijk heeft Bart met zijn team een hele week keihard gewerkt om de vloeren te maken. Zeer professioneel en daarbij zeer vriendelijk en hulpvaardig.
Inmiddels zijn de vloeren klaar en wonen wij in ons nieuwe huis. Het resultaat is geweldig, overal mooi strak en met de moderne uitstraling die we voor ogen hadden. Perfect!

Jody Jansen

Buiten het feit dat de vloer er ontzettend mooi en strak inligt is de service en samenwerking heel fijn verlopen. De uitleg tijdens het eerste gesprek in de showroom hebben wij ook als prettig ervaren.
Zo op dit moment hebben wij geen op of aanmerkingen. Voor nu: ga zo door!!

M. de Voogd

Zeer prettig contact. Nauwkeurig in de afspraken. Mooi resultaat. Snel reagerend op zaken. Goede uitleg.

Fam Megens te Meteren

*Duidelijk verhaal, *Goed inzicht in wat kan verwachten *Flexibel *Klantvriendelijk
Wij zijn altijd super snel geholpen. Als ik een puntje kan benoemen; een verruiming van de telefonisch bereikbaarheid.

Claire en Aike

Zeer goede ervaringen met Bart en Inge van B-Art! Het was onze eerste gietvloer en van het begin (eerste orientatie/uitleg/advies) t/m de after-service na het leggen van de vloer (bijwerken beschadigingen) prima contact gehad en een uitstekende service gekregen. We hebben een topproduct geleverd gekregen en krijgen veel complimenten van mensen die bij ons over de vloer komen over hoe deze eruit ziet. Niets dan lof dus voor B-Art, een echte aanrader voor gietvloeren!

Marielle Elberse

Prettige manier van communiceren, duidelijk uitleg gekregen in het begin en er wordt netjes gewerkt in huis.
Het enige wat mij opviel is dat de betalingstermijn van de vloer wel kort is, het is meer dat ik nu iets aan het zoeken ben dan dat het echt een aandachtspunt is.

Lorrena Brouwers

'- Goede communicatie - Heldere uitleg - Veel keuze verschillende vloeren - Snel werkproces - Perfecte afwerking

Maura | Nijmegen

Vanaf het moment dat ik belde met een vraag over het onderhoud van onze gietvloer, heb ik het gevoel gehad dat er serieus werd meegedacht met ons. We hebben onze vloer niet hier gekocht, en toch wordt alles uit de kast getrokken om ons te helpen. Hart voor de zaak, voor het product en voor het advies dat gegeven wordt. Onze vloer is inmiddels prachtig schoon. We zijn heel blij!

Fam De Vente | Ede

Goede begeleiding, afspraken worden altijd nagekomen. Perfect resultaat. Vakwerk!

Fam Jilesen | Weurt

Super mooi eindresultaat en vanaf begin tot het einde uitstekend geinformeerd. Over stookprogramma, waar we moesten letten en wat de nazorg was. Heel professioneel.

Alles was tot in de puntjes verzorgd.

Michiel

Bart en Inge denken actief mee over de mogelijkheden! Prettige ontvangst in de showroom waar genoeg te kiezen is. In vergelijking met mijn buurman is onze vloer veel mooier (geen grap!). Snelle reactie op (de vele) mails met vragen. Super tevreden met onze concrete art gietvloer!

Henk en Lisette

Bart en Inge. Ontzettend bedankt voor de uitleg, informatie, flexibiliteit en vooral voor de hele mooie gietvloer. We zijn heel erg blij met de geweldig duo gietvloer.

Nikol van de Goor

Hoi Bart en Inge,
Wij zijn superblij met onze cementgebonden gietvloer die alweer een paar maandjes ligt. We krijgen er ook heel veel positieve reacties op. Dank jullie wel voor de goede service en strakke vloer! Topwerk!
Groetjes,
Nikol en Frans

Ron en Saskia

We zijn erg blij met onze concrete art vloer. Het hele traject, van ontvangst in de showroom tot en met het beantwoorden van onze vragen na het aanleggen van de vloer is erg goed bevallen. Hele fijne service en een prachtige vloer!

Ab Hans

We hebben op een erg prettige en deskundige manier advies gekregen over de Gietvloeren.
Het is ontzettend mooi geworden en we zijn ook erg blij met de manier van werken.
Hele duidelijke en heldere afspraken, maar toch heel flexibel in de planning. Dat was erg prettig in de hectiek rondom de bouw van ons nieuwe huis.
Er is ook heel netjes en secuur gewerkt waardoor het resultaat prachtig is.

Daphne en Frank

Bart en Inge, ik hoop dat we nog heel veel mooie projecten samen mogen maken.
Wij zijn iig heel erg blij me onze gietvloer! Dankjewel voor het meedenken en jullie flexibiliteit!
Ik kan iedereen aanbevelen om de gietvloer bij jullie aan te schaffen.

Bert en Anne

Wij zijn erg blij met onze nieuwe monoart gietvloer. Bart en Inge hebben ons fijn geholpen en het resultaat is mooi geworden.

Lieke

Wij zijn super blij met onze duotone gietvloer! Helemaal het effect en de uitstraling die we wilden. Wat we als erg prettig hebben ervaren is de nette, schone werkwijze van Bart en zijn collega's! Super!

Pjotr Design Studio

Nadat vorig jaar B-art onze badkamer al van een gietvloer had voorzien, heeft hij onlangs naar onze tevredenheid de woonkamer met open keuken aangepakt. Niet alleen voor de gietvloer zelf maar ook voor de voorbereiding (het egaliseren) konden we bij Bart terecht. Prettig daarbij vonden wij dat Bart en zijn medewerkers secuur en netjes te werk gaan en u vriendelijk informatie geven over de vloer en werkwijze.

Anke & Marino

Wij zijn erg blij met onze monoart gietvloer! Het eerste informatieve gesprek hebben wij als zeer prettig ervaren en ook de verdere communicatie verliep goed. Bart en Inge waren telkens bereid ons te woord te staan als we ergens vragen over hadden. Top!

Bart en Veerle

Service en deskundigheid. Ik zal Bart en Inge bij iedereen aanraden en mochten we ooit nog verhuizen en een nieuwe vloer willen, weten we wie te bellen!

Mechelien Peters Rit

deze recensie is via mail bij ons binnengekomen en door ons zelf bij de overige recensies geplaatst.

----------------
Vanaf het begin, wanneer je bezig bent met oriënteren, tot het eind, de oplevering van de vloer, is de samenwerking met Inge en Bart heel prettig. Zij stralen klantvriendelijkheid en vakmanschap uit en bewijzen dat ook: het eindresultaat is prachtig!

Mechelien Peters Rit
Heesch

Rens & Margot

Top service, goed advies, en een prachtige vloer. Wij zijn ontzettend tevreden met onze vloer!Dank voor de goede service Bart en Inge.

Joost & Rieke

Heel blij met onze gietvloer, ons nieuwe huis heeft een geheel nieuwe look gekregen. Natuurlijk ook veel lof voor Bart en Inge voor het draaien van dit project. Jullie hebben ervoor gezorgd dat wij vanaf het begin tot het eind met recht veel vertrouwen hebben gehad in het eindresultaat!

Miranda

Wij hebben (helaas) geen gietvloer laten leggen door B-Artworks, maar we hebben wel 'gebruik mogen maken' van de super service, klantvriendelijkheid en kennis van dit bedrijf. Wij hadden in de webshop de Basisreiniger R gekocht, maar twijfelde bij ontvangst of dit was wat we nodig hadden. Na telefonisch contact en -advies de PU reiniger besteld. We hebben de vloer nu twee keer gedweild met de PU reiniger en hij is nu weer (bijna) als nieuw. Ondanks dat wij onze gietvloer niet door B-Artworks hebben laten leggen zijn wij uiterst goed geholpen. Echt top! Bedankt!

Marco van den Hoorn

Als je op zoek bent naar een gietvloer, raad ik B-Artworks gietvloeren van harte aan. Nette prijs, uitstekende communicatie en zowel goede voor- als nazorg.
Bart en Inge zijn fijne mensen die met passie hun bedrijf runnen en klanten zo optimaal mogelijk tevreden stellen.
Goed werk en ga zo door!

Karien Tijkotte | Lent

Beste Inge en Bart,

Wij zijn erg tevreden over hoe jullie om zijn gegaan met onze klacht over de vloer en hoe snel er gehandeld is. De vloer is nu prachtig geworden, we zijn er heel blij mee.

Bedankt!

Vriendelijke groet,
Karien Tijkotte

eric van gerwen

Inmiddels is een heel mooie gietvloer van B-art in onze nieuwe woning gelegd. Prima communicatie vooraf en een heel nette service en afwikkeling na het leggen. Prima kwaliteit en service, ontzettend bedankt!!

Nicky & Kyra

Wij zijn superblij met onze mooie woonbetonvloer!! Ben en Inge ontzettend bedankt voor dit mooie topresultaat!! B-Art Works is echt een dikke aanrader!! Het zijn echt vakmensen die precies weten wat ze doen. Er werd bijzonder netjes gewerkt, alle randen van de muren werden netjes afgeplakt, zelfs buiten in de voortuin werd het looppad afgedekt ivm het naar binnen lopen van vuil!!En de woning werd na afloop opgeruimd en schoon achtergelaten. Bart en Inge denken met je mee en geven gevraagd en ongevraagd advies. Afspraken worden altijd netjes nagekomen en bovendien zijn Bart en Inge zijn erg vriendelijke mensen!!

Jack en Dieke

Wij zijn ontzettend blij met onze gietvloer van B-artworks. Heel netjes gelegd, echt vakwerk! Fijne persoonlijke benadering, makkelijk te bereiken. Wij zouden B-artworks zeker aanraden!

Frank | Heesch

Beste Bart, hartelijk dank voor de prachtige vloer. De wc/ badkamer en hobbyruimte zijn dankzij de gietvloer zeer bijzonder geworden. De naadloze afwerking toont het vakmanschap, die ook door de vakman (onze timmerman voor de houten vloer) nadrukkelijk werd onderkent.

Eddie en Floor | Nijmegen

Wij willen jullie allebei nog even heel erg bedanken voor onze mooie vloer.

Het is echt precies geworden zoals we het wilden. We hadden nog twijfels of het lichte grijs niet te licht zou zijn, maar dat is absoluut niet het geval. Het maakt ons kleine huisje een stuk ruimtelijker.

Dus nogmaals ontzettend bedankt voor jullie vakmanschap en service.

Simone te Amersfoort

Bart heeft tijdens onze zomervakantie onze keukenvloer omgetoverd - van een gele tegelvloer zijn we gegaan naar een waanzinnig mooie gietvloer. Je ziet aan alles dat hij zorgvuldig te werk gegaan is. We zijn meer dan tevreden over het resultaat. We hebben gekozen voor betonlook - data vonden we 'robuuster' ogen en dat past bij de strakke hoogglans keuken die we hebben gekocht. Ik zou Bart zo aanraden aan anderen.

Melanie | Boxtel

Wilde jullie nog even de complimenten doorgeven van de parketteur die onze houten vloer heeft gelegd. Hij gaf aan dat hij zelden gietvloeren heeft gezien die er zo mooi bij lagen. Hij kwam ze vaak wat hobbelig of met veel glimmende plekken tegen en vond die bij ons prachtig egaal. En dat vinden wij ook! ??
Als de inrichting verder compleet is, zal ik jullie nog wat mooie foto's sturen.

Rob & Sara, 's-Hertogenbosch

Via internet zijn wij terecht gekomen bij B-art works. Door het vriendelijke (mail)contact met Inge en Bart, het kleuradvies Èn de goede prijs, hebben wij besloten de gietvloer in ons nieuwbouwhuis door B-art te laten maken. ...n het is helemaal geworden zoals we hadden gehoopt! Super mooi! Dus we raden jullie aan iedereen aan.
Dank jullie wel

Barry van Hout

Wij zijn super blij met het resultaat van de gietvloer, het is altijd spannend hoe hij uitvalt...maar wij zijn helemaal tevreden:) Bart bedankt!

stannie stoter | Ede

via vrienden uit Amersfoort bij dit bedrijf gekomen en de verwachtingen zijn meer dan waargemaakt. Omdat de vloer de grootste blikvanger in huis is, vond ik dit de moeilijkste en spannendste beslissing, en ben dan ook helemaal opgelucht dat het resultaat zo mooi is. De begane grond heeft andere kleur dan tweede verdieping, beide kleuren vind ik prachtig en passen goed bij het interieur. Ook van bezoek krijg ik veel complimenten, kortom, ik ben helemaal blij.

Sabésan en Linda

Heel erg blij met onze beslissing om een gietvloer te nemen, en ook om dit door Bart te laten doen! Flexibel en meedenkend, contact verloopt vlot en makkelijk, en ook erg servicegericht. Toen er een klein waasje over de vloer lag na oplevering werd dit direct serieus genomen, en eerlijk de afweging gemaakt dat een nieuwe laklaag het mooiste resultaat zou opleveren. De vloer is nu helemaal perfect en naar onze zin, en dat allemaal gewoon binnen de service. Complimenten!

Carin Vos

We zijn echt heel erg tevreden met onze gietvloer. Het resultaat is perfect, Bart werkt keurig en komt zijn afspraken perfect na. Eerlijk, betrouwbaar en gewoon heel aardig en klantvriendelijk. Dank je wel Bart en Inge!

Lobke en Robin

Wij zijn heel erg blij met het resultaat van onze gietvloer. Daarnaast verloopt de communicatie prettig en worden afspraken netjes nagekomen. Er wordt goed meegedacht en advies gegeven. Kortom een betrouwbaar bedrijf die net werk aflevert. Daarom zullen wij b-art Works ook zeker aanraden bij mensen die een gietvloer willen.

Mark en Chantal

B-Art heeft in onze woning alle ruimte voorzien van een mono-art gietvloer. We zijn met Bart & Inge het avontuur aangegaan en zij hebben ons van top tot teen ontzorgd en met een grandioos eindresultaat. Hun betrokkenheid en gevoel voor detail en kwaliteit is gewoonweg super, je krijgt daar Service met een hoofletter S!! Inge & Bart, super bedankt voor het geweldige traject dat we samen hebben bewandeld, wij zijn helemaal in de wolken met het eindresulaat en genieten er enorm van!

Chantal & Mark

Renate

Nog steeds heel tevreden over onze gietvloer, die ca 3 jaar geleden door Bart op de gehele begane grond (inclusief badkamer)van onze woning is aangebracht!

Marco en Nicole

in onze vakantie heeft Bart een prachtige vloer gemaakt op de gehele benedenverdieping.
de nieuwe Gietvloer is over de bestaande tegelvloer gesmeerd incl. een nieuwe vloer die we hebben aangebouwd in onze nieuwe keuken.
het is prachtig geworden!! de gietvloer is een grote meerwaarde aan ons huis. Bart heeft alles perfect geregeld en toen we terug kwamen van onze vakantie was de vloer klaar en konden we er meteen overheen lopen. TOP geregeld!!

Ferry

Flexibel in de planning wat ons goed uit kwam ivm de korte deadlines van de verhuizing. Vloer is prachtig geworden. Wij hadden (bleek later) een lekken de radiator, maar de afdrukken hiervan in de vloer worden nog gerepareerd. Super service, en advisering.

Evelien uit Lent

Iedereen die hier vandaag kwam (keukenman, verhuizer die keuken kwam brengen en klusjesman) is verrast hoe mooi strak de vloer ligt. Zij zien meestal anders. (Bobbels en strepen; vaak niet zo heel erg mooi). 'T is maar dat je het weet ?

Carlijn

Wij zijn sinds een paar dagen trotse eigenaren van een prachtige gietvloer! Het advies bij het uitzoeken van de kleuren en de service was top! De vloer ligt er super strak bij en iedereen die ons huis binnenkomt begint meteen over hoe mooi de vloer is geworden.

Marien Kwant

Bart is een vakman die goed meedenkt en zeer precies werkt. Wij zijn dan ook zeer tevreden en blij met de nieuwe gietvloer in ons huis. Professioneel, persoonlijk en met goede (after-sales) service. Een betrouwbare partij waar je prettig zaken mee kan doen! Groet Marien en Laura / Hilversum.

Yves & Petra

De duo-tone gietvloer die door B-Art Works is geleverd ligt er prachtig bij, mooi van kleur en overal keurig afgewerkt! Iedereen die over de vloer komt, is onder de indruk.
Het is voor ons niet de eerste gietvloer, maar deze is echt mooi en goed gegoten. Wij hebben tot nu nog geen enkel minpuntje of slordigheid kunnen vinden, waar we ons aan storen.
Wat ik ook het vermelden waard vindt, is de prettige communicatie. Vragen werden direct beantwoord, over het meerdere malen verschuiven van de werkdatum van onze kant werd niet moeilijk gedaan.
Al met al zijn wij dus heel tevreden!

Xandra Goudberg te OSS

Onze kersverse mening is gelukkig wederom (na 3 keer onze winkels verbouwen) super positief. We hebben 1 keer gekozen voor de DUO Art vloer en 2 Keer Concrete Art beide met twee kleuren gemixt! Beide vloeren hebben hun eigen look en feel. Wij zijn blij met beide.
Ik verwijs u naar onze Site indien je foto's wil zien van de vloer... Bij onze laatste verbouwing hebben we als vernieuwing gekozen om een houten vloer te mixen met de gietvloer. Ik vind dit persoonlijk erg mooi geworden.

Daan | Arnhem

Ik wil graag even een review achterlaten. Normaliter doe ik dit niet maar Bart heeft zo'n prachtige vloer gelegd in ons appartement. Absoluut vakwerk! Geen enkele oneffenheid, bubbeltjes o.i.d. Alle zorgen die we hadden voor het leggen zijn volledig weggenomen. Je hoeft echt niet verder te kijken. Absolute aanrader!

L. Jacobs

Super blij en tevreden met onze gietvloer op de gehele beneden verdieping! Erg goede service en makkelijk contact. Ook qua prijs kan niemand op tegen b-art works. Voor iedereen een aanrader! Netjes en zorgvuldig afgewerkt! Super bedankt!

Seuren van der Vlies van Heijnsbergen Oss

B-art heeft een prachtige vloer in ons bedrijf gelegd. We hadden een strakke planning, maar alles is precies volgens afspraak verlopen. TOP B-Art !!

AnneMarie

We zijn enorm blij met onze prachtige gietvloer van B-Art Works! Alles is naar wens verlopen en je hebt te maken met een vakman die erg flexibel is. Dus... wil je een gietvloer, kies dan voor B-Art Works.

Stephen & Ingrid uit Den Dungen

Wij zijn erg tevreden en superblij met onze mooie strakke gietvloer in onze nieuwbouw woning! B-art works heeft ons van het begin tot het eind topservice geleverd! Je krijgt wat er wordt beloofd...wat ons betreft verdienen ze een dikke tien! Bedankt Bart & Inge en alle medewerkers.

C. Hol | Rhenen

De vloer is supermooi geworden; het regent complimenten.......bij deze doorgegeven!!
Heel veel dank.
Het is nog mooier geworden dan we hadden gedacht, we zijn blij!
Bart als je nog foto's wilt maken, weet je welkom hoor!

Shereen & Sonny te Ede

Wij willen het team van B-artworks heel erg bedanken voor de prachtige vloeren die zij hebben gelegd in onze woning.
De vloeren zijn erg vakkundig gelegd met een mooie afwerking.
De prijs, kwaliteit en service zijn super! Er wordt goed met je meegedacht en de situatie op locatie beoordelen is ook geen probleem. Je hebt weleens zoiets van; had ik dat maar zo gedaan of dit door die laten doen. Maar bij de gietvloeren van B-artworks hebben wij dat nooit gehad een ECHTE AANRADER.

Nogmaals onze complimenten en ik weet zeker dat wij in de toekomst weer een beroep op jullie doen.

Groetjes,

Shereen & Sonny

Teus van Dijk

Onder de indruk van de service! Ondanks vervelende familieomstandigheden is onze vloer zonder vertragingen aangebracht. Het resultaat is prachtig. Dank je Bart en Ronald.

Maikel Kersten

Hallo Bart en Inge, wij zijn enorm tevreden met onze gietvloer! Jullie hebben ons goed geadviseerd en het geleverde werk is super! B-Artworks = een aanrader!
Groet, Maikel Eefje en Bram.

Martin en Brigitte te Uden

Ook bij ons is door B-Artworks een super mooie vloer gelegd. We zijn erg tevreden over de adviezen en tips tijdens de aankoop. Het leggen is volgens planning en in goed overleg gedaan door de keurige en vriendelijke medewerkers van B-Artworks.

Astrid en Patrick / Rosmalen

Vakmensen die graag meedenken en een flexibele opstelling hebben, direct reageren op mail of whatsapp en ook altijd een bevredigend antwoord geven op je vraag. Dat tref je aan bij B-Artworks. Belangrijk, want gietvloeren zijn voor velen van ons onbekend terrein.
Bart, keurig netjes gewerkt met een fantastisch resultaat en Inge, bedankt voor je geduld.

Tonny en Leny

Heel erg blij zijn wij met onze witte gietvloer in ons appartement. Wij vinden de vloer ontzettend mooi en zijn er trots op. De witte vloer heeft een erg strakke, chique uitstraling en is keurig gelegd. Daarnaast waren wij ook ontzettend tevreden over de contacten met Inge en Bart. Er was altijd goed overleg, ze reageerde erg snel en adequaat op mailtjes en de service was prima. Kortom alleen maar lof en twee erg tevreden klanten!

Nash en Anne | Nijmegen

Beste Bart en Inge, wat zijn wij ontzettend blij met de vloeren op de begane grond en de eerste verdieping. We hebben het als zeer prettig ervaren dat het contact zo professioneel en tegelijkertijd warm was. Het contact dat van tevoren plaats vond tussen Bart en de aannemer was erg prettig. Iedere keer dat we nu ons nieuwe huis binnen lopen is een feestje. De concrete art betonlook is prachtig, glad/stoer/mooie vegen! Boven de duo art gietvloer, de ruimtes zijn nu nog lichter en het oogt zo fris. Iedereen die voor een gietvloer gaat raden wij B-Art aan! Nogmaals dankt Bart en Inge!

M. Schütz te Zevenaar

Dag Inge
Allereerst: het ziet er fantastisch uit!!
Ik ben heel blij dat ik voor deze vloer heb gekozen.
Wil je je medewerkers bedanken voor het geleverde werk, echt super.
Hartelijk bedankt voor de goede service en wellicht tot de volgende keer.
Groetjes van M. Schütz te Zevenaar

A. Boeijen te Oss

Doordat vrienden van ons reeds een vloer hadden laten maken door B-Art zijn wij daar ook terecht gekomen. Vanaf het eerste contact hadden we een goed gevoel en merkten we dat we te maken hadden met iemand die weet waar hij het over heeft en die ook met ons meedacht.
We hadden een vrij strakke planning voor de verbouwing. De gemaakte afspraken werden nagekomen en wanneer er onverhoopt iets niet volgens plan verliep, was B-Art flexibel in het zoeken van een oplossing.
De vloer is over een tegelvloer gegoten. Om het niveauverschil te overbruggen tussen de huiskamer en de keuken, waar de bestaande vloer intact bleef, is een laag aangebracht die geleidelijk omhoog loopt. Hiervan merk je nauwelijks iets en hoefde er aan de keukenvloer niets aangepast te worden. Er wordt netjes gewerkt en gebruikte materialen worden opgeruimd/meegenomen.
Het uiteindelijke resultaat is exact zoals we dat voor ogen hadden. Naar aanleiding van onze ervaringen kunnen wij B-Art Works Gietvloeren dan ook van harte aanbevelen.

A. van Uden te Uden

Super blij met onze gietvloer.. Het kon over onze oude tegelvloer in de badkamer. Onze gerenoveerde badkamer ziet er door de gietvloer als nieuw uit! Thanks B-Art. Netjes gewerkt ook!!

T. Verblackt te Tilburg

Super blij met onze nieuwe vloer!! Erg netjes gedaan Bart!! Complimenten!

L. Poos te Wanroij

We zijn ongelooflijk blij met onze superstrakke gietvloer!!
Snel, professioneel en volgens afspraak gelegd! Een echte aanrader!!

R. Hoevenaars te Heesch

Erg blij met de nieuwe vloer.

V. Schuuring te Rosmalen

Helemaal blij met onze gietvloer op onze bovenste etages en toilet.
Bart en Inge hebben ons super goed geadviseerd en begeleid mbt kleuren en mogelijkheden. Aantal offertes in den bosch en omgeving opgevraagd maar qua prijs, kwaliteit en contactmomenten zou ik ze iedereen zo aanraden. Nogmaals bedankt
Jennifer Vrijblijvend advies?