Gietvloer in badkamer

Rust – Hygiëne – 100% waterdicht – Anti slip

“Geen voegen meer in de vloer”

Wat zo mooi en praktisch is aan een gietvloer, is dat het een naadloos, strak vloersysteem is. Het kent geen naden, voegen, randen of poriën. Dat maakt de gietvloer niet alleen strak en tijdloos maar heeft daarmee ook een andere kwaliteit; het is daardoor namelijk zeer hygiënisch, gemakkelijk schoon te maken en waterdicht. Stof, vuil en bacteriën hebben geen kans om te hechten.

Alle vloeren in ons assortiment kunnen worden toegepast in de badkamer. Wilt u deze echter ook toepassen in het douchegedeelte, dan adviseren wij een polyurethaan gietvloer. Deze is 100% waterdicht en voelt tevens altijd comfortabel en warm aan.

Badkamer | Mono Art PU gietvloer

Of u nu kiest voor een witte badkamer of juist voor een badkamer met warme aardetinten; een gietvloer is in heel veel kleuren te verkrijgen.

Badkamer | Mono Art PU gietvloer

Wilt u een badkamer met een esthetische meerwaarde? Een gietvloer zorgt voor een ruimtelijk effect en een strak en luxe design.

Badkamer | Mono Art PU gietvloer

Een prachtige gietvloer van B·Art Gietvloerboutique is de ideale oplossing voor uw badkamer; comfortabel, veilig en volledig naadloos.

Badkamer | Duo Art PU gietvloer

Een gietvloer is naadloos en makkelijk schoon te houden en is daardoor een hygiënische toepassing in uw badkamer.

Gietvloer Badkamer

Gietvloeren zijn dunner dan keramiek
Grote tegels in de badkamer worden tegenwoordig veel gebruikt. Door grote afmetingen als 60 x 60 cm is het op (voldoende) afschot leggen van keramiek vaak een probleem. Zeker bij badkamers in huizen die ouder zijn dan 10 jaar, zijn er vaak moeilijkheden om de diepte in te gaan om zo voldoende afschot te creëren en de relatief dikke tegels kwijt te kunnen. Met gietvloeren zijn deze moeilijkheden er meestal niet omdat een gietvloer erg dun kan worden aangebracht en dat maakt een gietvloer tot een ideale badkamervloer. Op deze manier kunt u vaak dan toch die langgewenste inloopdouche realiseren.

Een gietvloer in uw badkamer geeft rust
Wanneer u een gietvloer in de badkamer laat gieten dan kunt u dit naadloos laten doorlopen met de andere ruimte op dezelfde verdieping. U creëert op deze wijze één geheel en één uitstraling wat een ruimtelijk en rustig effect geeft.

Niet glad
Gietvloeren die in de badkamer worden aangebracht,  worden niet glad en zijn dus veilig. Mocht u toch bang zijn voor uitglijders, kunt er voor de zekerheid zelfs voor kiezen om bij de natte gedeelten een anti-sliplaag te laten aanbrengen.

 

Ontvang direct
per mail
een offerte