Over ons

Uw specialist in gietvloeren

Met ruim 25 jaar aan ervaring mogen wij ons -met gepaste bescheidenheid- inmiddels best de specialist noemen. Wat ooit begon als eenmanszaak onder de naam ‘B-Art Works gietvloeren’ met een kleine showroom aan huis, is inmiddels uitgegroeid tot een heuse gietvloerboutique!
Sinds 2019 is B·Art Gietvloerboutique gevestigd in een fraai pand met een prachtige, uitgebreide showroom. Hier werken wij dagelijks met een klein en hecht team aan het verwezenlijken van droomvloeren. Onze professionals hebben allen dezelfde liefde voor het vak en oog voor detail.

Kwaliteit en vakmanschap

B·Art Gietvloerboutique levert maatwerk gietvloeren van de hoogste kwaliteit en met de grootste precisie. Daarvoor werken wij uitsluitend met hoogwaardige producten van betrouwbare leveranciers en met eigen ervaren en gedreven applicateurs. In ons assortiment vindt u de meest uiteenlopende vloeren van strakke polyurethaan gietvloeren tot robuuste woonbetonvloeren. Welke vloer u ook kiest; met een gietvloer van B·Art kiest u altijd voor een kwaliteitsproduct.

Persoonlijk en betrouwbaar

Tijdens een bezoek aan onze inspirerende showroom nemen wij graag de tijd om u -onder het genot van onze heerlijke koffie- uitgebreid te informeren over al onze vloeren. En uiteraard krijgt u alle tijd om onze vloeren te bekijken, voelen en ervaren. Wij denken graag mee met uw planning en geven u -geheel vrijblijvend- een eerlijk advies, passend bij uw situatie en woonwensen.
Wilt u een bezoek brengen aan onze showroom? Neem dan even contact met ons op om een afspraak te maken. Zo weten wij zeker dat wij alle tijd voor u hebben. Wij ontvangen u graag!

Groen, groener, groenst!

Bij B·Art zijn we volop bezig met milieu en duurzaamheid. Zo bestaan de meeste producten voor 85% uit natuurlijke grondstoffen en worden materialen vervaardigd in de groenste fabriek van Nederland.

 

** “Perfectie zit ‘m in de details”**
** “Afspraak is afspraak”**
** “Persoonlijk en eerlijk advies”**

 

Ontvang direct
per mail
een offerte