fb
Get touched by the

beauty from below

Get touched by the

beauty from below

Over ons

Met ruim 25 jaar aan ervaring mogen wij ons – met gepaste bescheidenheid – inmiddels best dé gietvloerspecialist noemen. Wat ooit begon als eenmanszaak onder de naam ‘B-Art Works gietvloeren’ met een kleine showroom aan huis, is inmiddels uitgegroeid tot een heuse gietvloerboutique!

Sinds 2019 zijn we onder de nieuwe naam B·Art Gietvloerboutique gevestigd in een fraai pand met een prachtige, uitgebreide showroom. Hier werken wij dagelijks met een klein en hecht team aan het verwezenlijken van droomvloeren. Onze professionals delen allen dezelfde liefde voor het vak en een goed oog voor perfectie.

Absoluut vakwerk! Je hoeft echt niet verder te kijken. Absolute aanrader!

Absoluut vakwerk! Je hoeft echt niet verder te kijken. Absolute aanrader!

Kwaliteit en vakmanschap

B·Art Gietvloerboutique levert maatwerk gietvloeren van de hoogste kwaliteit die worden aangebracht met de grootste precisie. Om deze kwaliteit constant te kunnen waarborgen, werken wij uitsluitend met hoogwaardige producten van betrouwbare leveranciers én met een eigen in-house team van ervaren en gedreven applicateurs.

In ons assortiment vindt u de meest uiteenlopende vloeren, van strakke polyurethaan gietvloeren tot robuuste woonbetonvloeren. Welke vloer u ook kiest; met een gietvloer van B·Art kiest u altijd voor een kwaliteitsproduct waar u lang van kunt genieten.

Showroom Oss Walkwartier Showroom Oss Walkwartier

Persoonlijk en betrouwbaar

Service staat bij ons hoog in het vaandel; vanaf het allereerste contact tot de nazorg van uw vloer. U kunt bij ons rekenen op professioneel en eerlijk advies waarbij uw persoonlijke situatie en uw wensen altijd het belangrijkste uitgangspunt zijn. Wij houden van heldere communicatie, denken graag (flexibel) mee met uw planning en begeleiden u gedurende het gehele traject op persoonlijke wijze. Maar onze service stopt niet na het aanbrengen van uw vloer. Ook dan staan wij klaar voor vragen, onverhoopte imperfecties aan uw vloer of om u te voorzien van tips om uw vloer zo lang mogelijk mooi te houden.

Showroom B-Art gietvloerboutique Oss Showroom B-Art gietvloerboutique Oss

Showroom Brabant

B·Art Gietvloerboutique beschikt over een ruime, inspirerende showroom aan de Landweerstraat in Oss. In onze showroom zijn al onze producten te zien, voelen en ervaren. Neem plaats aan ons keukeneiland voor een heerlijke koffie of plof gezellig op de bank net zoals thuis. En trek gerust uw schoenen uit! Zo kunt u zelf ervaren hoe comfortabel een gietvloer aanvoelt.

Wilt u onze showroom bezoeken? Neem dan even contact met ons of plan direct zelf een afspraak in. Wij ontvangen u graag!

Bezoek onze showroom
Kosten gietvloer per m2 Kosten gietvloer per m2

Groen, groener, groenst!

Bij B·Art zijn we volop bezig met milieu en duurzaamheid. Vanwege de lange levensduur van onze vloeren, is een B·Art vloer op zich al een duurzame keuze te noemen. Maar wij blijven ons inzetten om op zoek te gaan naar producten die goed of nog beter zijn voor het milieu en die ervoor zorgen dat we nog verder kunnen verduurzamen. Dit doen we onder andere door onze vloeren zelf samen te stellen en zo van diverse leveranciers steeds het beste kwaliteitsproduct te kiezen.

Zo bestaan de meeste van onze producten inmiddels voor 85% uit natuurlijke grondstoffen en zijn veel materialen die verwerkt zijn in onze vloeren vervaardigd in de ‘groenste’ fabriek van Nederland. Onze alifatische pu gietlaag is Cradle to Cradle Certified (Silver), wat betekent dat het product aan de strenge eisen voor het verduurzamen en circulair maken voldoet.

Get touched by
the beauty from below

Get touched
by the beauty from below

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op!

Uw gegevens

B·Art Gietvloerboutique BV
Jennifer Jennifer
Klanten beoordelen ons met een:
8.9 | 86 beoordelingen
Jennifer Vrijblijvend advies?