Gietvloer in slaapkamer

Zacht aan uw voeten – Hygiënisch – Ontspannen wakker worden – Warmte en Comfort

“Gietvloeren zijn en voelen comfortabel”

In de slaapkamer komt u volledig tot rust; de slaapkamer is de plek waar u heerlijk ontspant. Een gietvloer van B·Art Gietvloerboutique is zacht elastisch en geluiddempend.

Ervaar hoe heerlijk aangenaam en comfortabel de gietvloer aanvoelt wanneer u ’s ochtends uit bed stapt.

Slaapkamer | Duo Art gietvloer

Met een gietvloer creëert u rust en ruimte in de slaapkamer.

Kinderslaapkamer | PU vloer

Een PU vloer voelt warm en comfortabel aan en heeft een geluiddempende werking.

Slaapkamer | Mono Art PU vloer

Door het comfort en de gebruiksvriendelijkheid een zeer geliefde vloer voor de slaapkamer. Naadloos en makkelijk schoon te houden en daarom erg hygiënisch.

Slaapkamer | WOONbeton

Een karakteristieke vloer als basis die zorgt voor een persoonlijke touch aan de ruimte. Door de combinatie met zachte materialen ontstaat een mooi contrast.

Gietvloer slaapkamer

Gietvloeren zijn hygiënisch en onderhoudsarm
Een naadloze en strakke gietvloer is zeer onderhoudsarm en duurzaam. Doordat gietvloeren zo makkelijk schoon te houden zijn, zijn ze erg hygiënisch en worden gietvloeren zelfs aangeraden aan mensen met een stofmijt allergie.

Heerlijk onder uw voeten
Loopt u graag op blote voeten? Geen probleem. Een polyurethaan gietvloer neemt altijd de omgevingstemperatuur aan waardoor de vloer nooit koud zal aanvoelen. Alle vloeren in ons assortiment zijn perfect te combineren met vloerverwarming.

Refresh
Polyurethaan gietvloeren kunnen in alle RAL en NCS kleuren worden gegoten zodat u altijd een kleur kunt kiezen die past bij uw woonsfeer. Verandert u na een aantal jaar uw complete inrichting ? Dan kan de gietvloer eenvoudig en voordelig een andere kleur worden gegeven. Zo kan de gietvloer tot wel 10, 20 en zelfs 30 jaar mee.

Gietvloeren zijn geluiddempend

Gietvloeren bieden veel mogelijkheden en bieden zoveel comfort. Doordat onze gietvloeren geluiddempend zijn, krijgt u ook meer rust in de ruimtes van uw benedenverdieping. Geen gestamp meer van spelende kinderen, of het getik van het lopen op hoge hakken op de bovenverdieping wanneer u op de benedenverdieping geniet van uw boek of uw favoriete TV programma. Het algehele wooncomfort zal toenemen door het aanbrengen van gietvloeren in uw slaapkamer, kleedkamer, badkamer of ander vertrek op uw bovenverdieping.

Ontvang direct
per mail
een offerte