fb
Get touched by the

beauty from below

Get touched by the

beauty from below

B-art gietvloerboutique

Samenwerken

Om de realisatie van een bouw- of interieurproject tot een succes te maken is samenwerken met kundige en betrouwbare partijen van groot wederzijds belang. Bij B·Art Gietvloerboutique hechten we dan ook veel waarde aan het opbouwen van langdurige relaties, zodat we precies weten hoe ieder te werk gaat en wat we van elkaar kunnen en mogen verwachten.

Gietvloeren worden ambachtelijk aangebracht. Kennis, aandacht en vakmanschap zijn sterk bepalend voor het eindproduct. U wilt dus een professionele partij die gegarandeerd een constante topkwaliteit levert. Daarnaast wilt u zeker kunnen zijn van betrouwbare informatie, flexibiliteit tijdens het (ver)bouwproces en goede service voor u én uw klant. Bent u een professional op het gebied van bouw, architectuur of interieur en benieuwd wat B·Art voor u kan betekenen?

Kwaliteit en perfectie staan zo hoog bij dit bedrijf in het vaandel daar kan echt geen ander bedrijf tegen op

Kwaliteit en perfectie staan zo hoog bij dit bedrijf in het vaandel daar kan echt geen ander bedrijf tegen op

Waarom samenwerken met B·Art?

Waarom samenwerken met B·Art?

  • 25+ jaar ervaring in topkwaliteit gietvloeren
  • in-house team van applicateurs
  • altijd een vast aanspreekpunt
  • betrokken en flexibele partner
  • afspraak is afspraak
  • B·Art stalenbox voor professionals
  • professioneel en betrouwbaar advies
  • inspirerende showroom
  • heldere en persoonlijke communicatie
  • wij ontzorgen; uw klant is in goede handen
Gietvloer Culemborg Gietvloer Culemborg

Wie zijn wij

B·Art Gietvloerboutique is een dynamisch bedrijf met al meer dan 25 jaar ervaring in het aanbrengen van topkwaliteit en maatwerk (giet)vloeren voor zowel de particuliere als zakelijke markt in Nederland. Ons team bestaat uit professionele adviseurs en uitsluitend in-house applicateurs die intern zijn getraind om onze hoge kwaliteitseisen te kunnen waarborgen.

Professioneel, betrouwbaar en persoonlijk. Dat is waar wij voor staan. Dat begint met eerlijke informatie aan de voorzijde. Wij vinden het belangrijk om volledig te informeren, óók over eventuele nadelige aspecten van onze diverse vloersystemen. Tijdens een persoonlijk gesprek met u en/of uw klant in onze moderne showroom nemen wij uitgebreid de tijd om maatwerk advies te leveren, waarbij aan elk detail wordt gedacht.

gietvloer prijs offerte gietvloer prijs offerte

Planning en afspraken worden door ons duidelijk gecommuniceerd en afgestemd, waarbij wij graag meedenken en een flexibele partij zijn. Gedurende het (ver)bouwproces blijven wij op de achtergrond altijd betrokken en zullen wij u/uw klant op gepaste momenten voorzien van handige documentatie, checklists en afspraakalerts. Wij ontzorgen waar wij dat kunnen.

Met ons hechte team werken wij dagelijks met veel passie aan onze projecten. Wij stellen alles in het werk om uiteindelijk de perfecte vloer op te leveren: precíes zoals besproken, mooier dan verwacht!

stalenbox architecten-interieurstylisten-binnenhuisarchitecten-interieurspecialisten stalenbox architecten-interieurstylisten-binnenhuisarchitecten-interieurspecialisten

De B·Art stalenbox voor professionals

Speciaal voor architecten en interieurprofessionals is er de B·Art stalenbox. Een prachtige box gevuld met een selectie van 12 samples van diverse vloertypen uit ons assortiment die u als uitgangspunt kunt gebruiken bij uw ontwerp of presentatie.

Vaste partners ontvangen deze stalenbox gratis van ons. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor een samenwerking! De B·Art stalenbox is ook los verkrijgbaar voor € 49,95

Onze producten

Showroom B-Art gietvloerboutique Oss Showroom B-Art gietvloerboutique Oss

Showroom

In onze inspirerende showroom zijn al onze producten goed te zien, te voelen én te ervaren. Ook vindt u hier onze uitgebreide “The Art of Color” kleurencollectie, waar indien gewenst altijd van afgeweken kan worden. Wij nodigen klanten en professionals graag bij ons uit voor een complete beleving, inclusief een helder (advies)gesprek en een góede kop koffie. Om onze aandacht volledig bij u en/of uw klant te hebben werken wij uitsluitend op afspraak.

Inspiratie

Inspiratie

Inspiratie

Get touched by
the beauty from below

Get touched
by the beauty from below

Nieuwsgierig geworden?

Kom dan gerust eens vrijblijvend op de koffie! Of u nu een informatief gesprek wenst over onze vloeren, de mogelijkheden voor een samenwerking wilt bespreken, wilt sparren over een uitdagend project, nieuwe trends en ontwikkelingen of gewoon om kennis te maken; wij komen graag met u als professional in contact. Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw gegevens

B·Art Gietvloerboutique BV
Jennifer Jennifer
Klanten beoordelen ons met een:
8.9 | 86 beoordelingen
Jennifer Vrijblijvend advies?