Mono Art

Ontdek de klasse van eenvoud

“Hoogwaardige en duurzame gietvloeren”

Bij B·Art Gietvloerboutique zijn wij volop bezig met milieu en duurzaamheid. We werken met duurzame materialen die afkomstig zijn van betrouwbare leveranciers. Onze hoogwaardige polyurethaan gietvloeren die wij in de regio Arnhem toepassen zijn van uitstekende kwaliteit, zowel wat betreft de flexibiliteit als de UV bestendigheid. Deze UV bestendige gietvloer wordt tevens afgewerkt met een UV bestendige laklaag. Met andere woorden: onze polyurethaan goetvloeren zijn gegarandeerd UV-bestendig.

De Mono Art gietvloer biedt een perfect uitgangspunt voor elk interieur in uw woning of zakelijk pand in Arnhem. Aangezien we deze gietvloer in één kleur uitvoeren, creëert dit rust in de ruimte. Uw gietvloer vormt het fundament waar de rest van uw  interieur naadloos op kan aansluiten. Zo is de Mono Art gietvloer het uitgangspunt voor de kleuren van de rest van uw inrichting en interieur. Maar deze gietvloer kan ook perfect aansluiten op de kleuren van een al bestaand interieur van uw woning in Arnhem; de keuze in kleuren is namelijk eindeloos!

 

Inloopkast | Mono Art

Een polyurethaan gietvloer is comfortabel en kan zowel met als zonder vloerverwarming worden toegepast

Woonkeuken | Mono Art

Een PU gietvloer is erg hygiënisch en hierdoor ook zeer geschikt voor mensen met een allergie

Woonkamer | Mono Art

Grijs een saaie kleur voor een vloer? Wilt u meer kleur in uw woning in Arnhem? Deze goetvloer is in ontelbare kleuren verkrijgbaar!

Badkamer | Mono Art

Een polyurethaan (PU) gietvloer is absoluut waterdicht en ook toepasbaar in de doucheruimte en badkamer.

“Polyurethaan gietvloeren zijn comfortabel”

Een polyurethaan gietvloer in uw woning in Arnhem voelt heerlijk zacht en comfortabel aan de voeten, is vloeistofdicht, geluiddempend, naadloos én makkelijk te reinigen.

Dat maakt het een ideale keuze voor eigenlijk elke ruimte in uw woning; van keuken tot woonkamer, van kinderkamer tot zelfs in de badkamer. Met óf zonder vloerverwarming toepasbaar, en omdat deze gietvloer de omgevingstemperatuur aanneemt, voelt de vloer altijd warm en comfortabel aan.

Met een Mono Art gietvloer kiest u voor kwaliteit en moderne klasse voor uw woning in Arnhem.

Onderhoud Mono Art gietvloer

Het voorkomen van krasvorming is bij iedre gietvloer een aandachtpunt. Met eenvoudige middelen kunt u krassen voorkomen en er zelf voor zorgen dat de krasvorming geminimaliseerd wordt. Ons advies is als volgt:

  • Zorg voor een goede en grote schoonloopmat bij de ingang van uw woning. Zowel bij de voordeur, als eventueel bij de achterdeur. Het meeste vuil blijft dan al achter op deze mat. Door de mat tegelijk met de gietvloer te leggen integreren we deze in de gietvloer en kan deze niet wegschuiven. Tevens creëert u een strakke en chique uitstraling.
  • De gietvloer dagelijks met een olievrije swiffer afdoen;
  • Breng de juiste bescherming op uw meubels aan. Dit kan bijvoorbeeld met viltjes die u onder de stoelen aanbrengt, of met zachte wielen onder de bureaustoel of eetkamerstoel. Voor meer info kunt u terecht op: scratchnomore of kijk op Floorfriendly.
    Wanneer u de volgende kortingscodes gebruikt: SNM300365 voor scratchnomore | FF1885# voor Floorfriendly ontvangt u ook nog eens 5% korting op uw bestelling!
  • Controleer de bescherming onder uw meubels regelmatig op slijtage of vuil en vervang deze tijdig om krassen te voorkomen;
  • Gebruik specifieke onderhoudsmiddel voor gietvloeren waar geen zeephoudende middelen in verwerkt zitten.

Voor nadere informatie verwijzen wij u naar ons schoonmaakadvies. Alle reinigingsproducten voor uw gietvloer zijn te verkrijgen via onze webshop.

Gerealiseerde projecten
met Mono Art in Arnhem en andere regio’s

Badkamer Zeeland
Type gietvloer: Mono Art

Kantoor Nijmegen
Type gietvloer: Mono Art

Slaapkamer Valkenswaard
Type gietvloer: Mono Art

Speelkamer Megen
Type gietvloer: Mono Art

Ontvang direct
per mail
een offerte