Gietvloer in showroom

Passend in alle interieuren – Energiebesparend – Hygiënisch

“Gietvloeren zijn representatief”

Een showroom- of winkelvloer van B·Art Gietvloerboutique is te allen tijde representatief en uitnodigend. De geluiddempende vloer is een genot om over te lopen en voelt heerlijk comfortabel aan. Welk moment van de dag het ook is, uw klanten voelen zich welkom. Een vloer die rust geeft in uw drukbezochte showroom. Een vloer die net dat beetje meer allure geeft.

Showroom | Coatingvloer

Een vloer is zeer bepalend voor de uitstraling van uw showroom. Een gietvloer creëert rust en geeft allure aan uw zaak.

Winkel | Woonbeton

Een gietvloer in uw showroom zorgt ervoor dat uw producten het beste tot hun recht komen.

Showroom | Coatingvloer

Iedere showroom heeft weer specifieke wensen en eisen, of het nu gaat om autos/motoren, kleding of andere luxeartikelen.

Showroom | Coatingvloer

Naadloos, praktisch en goed en makkelijk schoon te houden; een gietvloer is de ideale toepassing voor uw showroom of winkel.

Gietvloer showroom

Gietvloeren zijn hygiënisch en onderhoudsarm
Een naadloze en strakke gietvloer is zeer onderhoudsarm en duurzaam. Doordat gietvloeren zo makkelijk schoon te houden zijn, zijn ze erg hygiënisch en worden gietvloeren zelfs aangeraden aan mensen met een stofmijt allergie. 

Heerlijk onder uw voeten
Een polyurethaan gietvloer neemt altijd de omgevingstemperatuur aan waardoor de vloer nooit koud en dus altijd comfortabel zal aanvoelen. Alle vloeren uit ons assortiment combineren perfect met vloerverwarming.

Refresh
Polyurethaan gietvloeren kunnen in alle RAL en NCS kleuren worden gegoten zodat u altijd een kleur kunt kiezen die past bij uw woonsfeer. Verandert u na een aantal jaar uw complete inrichting ? Dan kan de gietvloer eenvoudig en voordelig een andere kleur worden gegeven. Zo kan de gietvloer tot wel 10, 20 en zelfs 30 jaar mee.

“Een gietvloer  nodigt uit uw shop te bezoeken

De producten in uw shop dienen natuurlijk het beste tot hun recht te komen en klanten moeten het gevoel krijgen dat ze zo naar binnen willen stappen omdat uw winkel er uitnodigend uitziet. Dat effect kan worden bereikt door voor een gietvloer in uw winkel/showroom te kiezen. U kunt daarbij zelf de stijl en sfeer bepalen die u wenst. Het vloersysteem, de kleur en het patroon zijn helemaal op maat samen te stellen.

De gietvloeren van B·Art Gietvloerboutique kennen geen voegen. Daardoor krijgen stof en vuil geen kans om zich tussen de naden te nestelen. Losliggend stof kan gemakkelijk worden opgeveegd of opgezogen.

Ontvang direct
per mail
een offerte