Duo Art

Ontdek de warme uitstraling van een gietvloer

“Betonlook Gietvloeren”

Duo Art gietvloeren zijn zeer hoogwaardige polyurethaan vloeren die in een 2 kleuren-mix gegoten wordt. Door het mengen van twee bijne identieke kleuren ontstaat een speels en vlammend effect. Daarom wordt deze vloer ook wel een betonlook gietvloer genoemd.

Een gietvloer met betonlook effect is niet alleen erg mooi, maar ook als voordeel dat vuil er minder snel op te zien is. Deze flexibele, UV bestendige gietvloer werken we af met een UV bestendige laklaag en is hierdoor dus volledig UV-bestendig.

De drukte van het gevlamde effect in deze prachtige betonlook gietvloer bepaalt u zelf. De mogelijkheden in kleuren zijn eindeloos. Er is dus altijd een kleur te vinden die passend is bij uw wining in Arnhem en bij uw smaak.

 

Keuken | Duo Art

De kleuren van onze polyurethaan gietvloeren verkleuren niet door zonlicht. Ze zijn volledig UV-bestendig. 

Entree/hal | Duo Art

Omdat deze PU gietvloer met de hand wordt aangebracht, is er altijd een licht lijnenspel in de gietvloer te zien.

Keuken | Duo Art

Een Duo Art PU gietvloer is in vele kleuren aan te brengen. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste kleurenmix.

Woonkamer | Duo Art

Met de duurzame PU gietvloeren van B·Art Gietvloerboutique kiest u voor kwaliteit en comfort voor uw woning in Arnhem.

“Uw PU-gietvloer als basis”

Deze polyurethaan gietvloer heeft als eigenschap dat de vloer flexibel is en daardoor enigszins scheuroverbruggend werkt. Daarnaast voelt de gietvloer heerlijk zacht en comfortabel aan uw voeten, is waterdicht, geluiddempend, naadloos en makkelijk te onderhouden.

Dat maakt het een ideale gietvloer voor eigenlijk elke ruimte in uw woning in Arnhem. Van keuken tot woonkamer, van kinderkamer tot zelfs in de badkamer of doucheruimte. Met of zonder vloerverwarming; omdat deze vloer de omgevingstemperatuur aanneemt, voelt deze gietvloer altijd warm en comfortabel aan.

Met een Duo Art gietvloer kiest u voor kwaliteit en creëert u een moderne basis voor uw woning in de regio Arnhem.

 

Onderhoud Duo Art gietvloer

Het voorkomen van krasvorming is bij iedre gietvloer een aandachtpunt. Met eenvoudige middelen kunt u krassen voorkomen en er zelf voor zorgen dat de krasvorming geminimaliseerd wordt. Ons advies is als volgt:

  • Zorg voor een goede en grote schoonloopmat bij de ingang van uw woning. Zowel bij de voordeur, als eventueel bij de achterdeur. Het meeste vuil blijft dan al achter op deze mat. Door de mat tegelijk met de gietvloer te leggen integreren we deze in de gietvloer en kan deze niet wegschuiven. Tevens creëert u een strakke en chique uitstraling.
  • De gietvloer dagelijks met een olievrije swiffer afdoen;
  • Breng de juiste bescherming op uw meubels aan. Dit kan bijvoorbeeld met viltjes die u onder de stoelen aanbrengt, of met zachte wielen onder de bureaustoel of eetkamerstoel. Voor meer info kunt u terecht op: scratchnomore of kijk op Floorfriendly.
    Wanneer u de volgende kortingscodes gebruikt: SNM300365 voor scratchnomore | FF1885# voor Floorfriendly ontvangt u ook nog eens 5% korting op uw bestelling!
  • Controleer de bescherming onder uw meubels regelmatig op slijtage of vuil en vervang deze tijdig; 
  • Gebruik onderhoudsmiddel voor gietvloeren waar geen zeephoudende middelen in verwerkt zitten.

Voor nadere informatie verwijzen wij u naar ons schoonmaakadvies. Alle reinigingsproducten voor uw gietvloer zijn te verkrijgen via onze webshop.

 

Gerealiseerde projecten
met Duo Art in Arnhem en andere regio’s

Hal/entree Uden
Type gietvloer: Duo Art

Keuken Hilversum
Type gietvloer: Duo Art

Woonkeuken Kerkdriel
Type gietvloer: Duo Art

Kantoorruimte Utrecht
Type gietvloer: Duo Art

Ontvang direct
per mail
een offerte