B·Art Specials

Ontdek unieke wanden, vloeren en tafels

Unieke wanden, vloeren en tafels

Naast gietvloeren levert B·Art Gietvloerboutique diverse maatwerk (giet)producten. Denk hierbij aan gepersonaliseerde designwanden en -vloeren, maar ook exclusieve epoxy giettafels en betonlook tafels. Dus of u nu uw douchewand wilt afwerken in de stijl van uw vloer, uw favoriete print wilt verwerken in uw vloer of op zoek bent naar een unieke tafel; wij gaan graag samen met u aan de slag om een product geheel naar uw wens te maken!

Design vloeren
U kunt het zo gek maken als u wilt! Glitters, munten en schelpen in de vloer zijn u wellicht al bekend, maar wat dacht u van uw favoriete afbeelding in de badkamervloer? Of een persoonlijke tekst in de hal? Bijna alles is mogelijk. Afbeeldingen of prints worden middels folie aangebracht op de ondervloer, waarna deze wordt afgegoten met een hoogwaardige kunsthars; vloeistofdicht en gemakkelijk te reinigen.

Wandpanelen
Wilt u badkamerwanden in de stijl van uw gietvloer? Of juist uw douchewand bekleden met designbehang? Dat kan! Uw wand wordt in ons atelier afgegoten op wandpanelen met een heldere epoxy kunsthars. Epoxy heeft de fijne eigenschap dat het sterk en waterdicht is en daardoor zeer geschikt is voor in de keuken of de wanden van uw doucheruimte. Zeer gemakkelijk schoon te houden en helemaal in uw stijl te maken!

Prijzen
Deze speciale vloeren en wanden zijn altijd maatwerk. Indien u hier meer over wilt weten nodigen wij u van harte uit om een afspraak te maken in onze showroom.

Wandpanelen | Waterdichte wanden

Uw favoriete design kiest u zelf. Door ons vakkundig afgegoten, zodat uw wand volledig waterdicht is.

Designvloeren | Epoxy gietvloeren

Prints, munten of glitters verwerkt in
een hoogwaardige, waterdichte epoxy gietvloer.

Giettafels | Epoxy tafels

Epoxy geeft het hout nóg meer kleur en diepte en is tevens makkelijk schoon te maken.

Betonlook tafels | Betonstuc

Betonstuc geeft uw tafel een stoere, industriële uitstraling en is in vele kleuren verkrijgbaar

“Bijzondere
handgemaakte
tafels”

In onze showroom vindt u een uniek aanbod van onze eigen exclusieve betonlook- en epoxy tafels. Stijlvol klassiek of juist Scandinavisch en modern. Uiteraard allemaal handgemaakt in ons eigen atelier met dezelfde aandacht voor kwaliteit als men gewend is van onze vloeren.

Epoxy giettafels
Epoxy is een ultra transparante hars die gegoten wordt over een houten tafelblad of 2 losse houten delen (river table). Dit is een zeer arbeidsintensief proces, dat met veel aandacht dient te gebeuren. Epoxy is glanzend en zorgt ervoor dat het hout nóg meer diepte en kleur krijgt. Bovendien is uw tafel hierdoor glad en waterdicht en dus zeer makkelijk te reinigen!

Wij maken indien gewenst een exclusieve en unieke epoxy tafel geheel op maat voor u. Tijdens een afspraak in onze showroom bespreken we samen uw wensen betreft de houtsoort, het formaat, de dikte van het blad, de afwerking en het onderstel. Vervolgens gaan wij voor u op zoek naar de perfecte materialen om uw epoxytafel helemaal naar uw wens te maken.

Betonlook tafels
Door een tafelblad te bewerken met betonstuc, ontstaat een industriële en robuuste look. Het materiaal is waterdicht, vlekbestendig, kan tegen warmte en is licht van gewicht.

Ook een betonlook tafel kan door B·Art op maat voor u worden gemaakt in ons eigen atelier. U bepaalt zelf het formaat, de dikte van het blad en de stijl van het onderstel. En u heeft een ruime keuze aan mooie, moderne kleuren voor uw tafelblad.

Prijzen
Een aantal van onze speciale tafels kunt u bekijken in onze webshop.
Indien u een tafel op maat wenst, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tafel “Iversen”
Epoxy rivertable – suar hout

Tafel “Lanvin” rond
Epoxy tafel – oud teak

Tafel “Rabanne”
Epoxy tafel – oud teak

Ontvang direct
per mail
een offerte