Winkelpand – Nieuwkuijk

Coatingvloer

U wilt graag de perfecte showroom voor de presentatie van uw producten? Die zowel slijtvast als onderhoudsvrij is? Met onze gietvloerproducten krijgt uw showroom een modern en trendy uiterlijk.

“Gietvloer voor trendy showroom”

B-Art Gietvloerboutique

Er zijn verschillende soorten gietvloeren voor toepassing in een winkel of showroom leverbaar. Van coatingvloer tot hoogwaardige, UV-stabiele polyurethaan gietvloer. Maar ook de cementgebonden gietvloer wordt veelal toegepast in winkels, kantoren en showrooms.
Gietvloeren kunnen op bijna elke ondergrond worden geplaatst en vloerverwarming is geen enkel probleem.

Winkel | Coatingvloer

Een winkelvloer van epoxy kan snel worden aangebracht. Binnen een week is de totale gietvloer vloer uitgehard en belastbaar.

Winkel | Coatingvloer

Er zijn verschillende soorten vloeren leverbaar. Van coatingvloer tot hoogwaardige, UV-stabiele polyurethaan gietvloer.

Winkel | Coatingvloer

Er bestaan diverse soorten coatingvloeren. Zowel van epoxy als van polyurethaan. Coatingvloeren zijn dunner dan een gietvloer en altijd ondergrondvolgend.

Winkel | Coatingvloer

Bij een coatinglaag wordt gebruik gemaakt van een dunne laag kunststof die als een toplaag wordt gebruikt bovenop de huidige ondergrond.

“Coatingvloer in uw winkel”

B-Art Gietvloerboutique

Bij een coatinglaag wordt gebruik gemaakt van een dunne laag kunststof die als een toplaag wordt gebruikt bovenop de huidige ondergrond. Met deze techniek kunt u vrijwel elke vloer die er is veranderen naar een vloer die zo goed is als nieuw. Het is een goedkopere manier om een nieuwe vloer te krijgen. De laagdikte is dan ook een stuk dunner en zal eerder aan slijtage onderhevig zijn.

Winkelpand Nieuwkuijk
Type gietvloer: Coatingvloer
(polyurethaan)
Winkelpand Nieuwkuijk
Type gietvloer: Coatingvloer
(polyurethaan)
Winkelpand Nieuwkuijk
Type gietvloer: Coatingvloer
(polyurethaan)

Ontvang direct
per mail
een offerte