Fam Meulenbroeks uit Valkenswaard

Mono Art

De bewoners van dit prachtige appartement staan midden in het leven. Luxe, comfort en gebruiksgemak gaan hand in hand met een hoogwaardig afwerkingsniveau. Alleen het beste is goed genoeg.

“Gietvloer op maat”

Annemarie & Erik

Het appartementencomplex waar deze woning is gelegen ligt zeer centraal in het centrum van Valkenswaard. Het gehele complex staat overigens voor innovatie, duurzaamheid en gepersonaliseerd wooncomfort. De keuze voor onze duurzame gietvloer maakt het plaatje dan ook compleet.

“Voor ons appartement hebben wij gekozen voor een gietvloer van B·Art Gietvloerboutique.
Nadat we in onze zoektocht bij diverse leveranciers uiteindelijk bij dit bedrijf uitkwamen werd het ons duidelijk.

Het gaat over een heel aanwezig onderdeel van het interieur en wat zoek je dan?
Persoonlijke oprechte aandacht, advies over wat de juiste gietvloer is, meedenken in onze interieuroplossing.
Perfecte invulling aangedragen bij de overgang van verschillende ondergronden van badkamer met rest van het appartement. We hebben tenslotte gekozen voor de polyurethaan gietvloer in 1 kleur (mono art) voor alle ruimtes in ons appartement”.

Woonkamer | Mono Art

Het naadloze oppervlak zorgt niet alleen voor een rustige sfeer en een samensmelting met het interieur, maar maakt het schoonmaken van uw gietvloer ook heel eenvoudig.

Slaapkamer | Mono Art

Door de goede geleiding nemen onze gietvloeren snel de temperatuur van de omgeving aan. Nooit meer koude voeten zodra de dag begint.

Keuken | Mono Art

Een polyurethaan gietvloer is naast praktisch ook heel hygiënisch. De vloer is eenvoudig te reinigen, dus ook perfect voor in de keuken.

Badkamer | Mono Art

De gietvloer loopt naadloos over naar de badkamer. Zo zorgt de gietvloer voor een heel ruimtelijk gevoel en vormt het de basis van uw interieur.

“Gietvloer binnen een paar dagen”

Annemarie & Erik

“Plaatsing van de polyurethaan gietvloer door Bart en zijn team verliep heel soepel; binnen een paar dagen lag er een fantastische vloer in. Een vloer waar we nog steeds elke dag plezier van hebben. De vloerverwarming eronder verhoogt het woongenot wat wij ook elke dag als prettig ervaren.

Team B-Art Gietvloerboutique, nogmaals bedankt voor de uitstekende service”.

Woonkamer Valkenswaard
Type gietvloer: Mono Art
(Polyurethaan gietvloer)

Woonkamer Valkenswaard
Type gietvloer: Mono Art
(Polyurethaan gietvloer)

Badkamer Valkenswaard
Type gietvloer: Mono Art
(Polyurethaan gietvloer)

Ontvang direct
per mail
een offerte