Familie Spaans uit Uden

Concrete Art

In deze volledig gerenoveerde woning mocht door B-Art over de gehele begane grond een cementgebonden gietvloer  worden gelegd. Een leuk en inspirerend project.

“De gietvloer komt goed tot zijn recht”

Familie Spaans

“Via onze architect kwamen wij terecht bij B-Art Gietvloerboutique. Het voelde meteen vertrouwd en dat was het belangrijkste voor ons om met B-Art verder te gaan. Geen moment spijt van gehad. We werden professioneel en vakkundig geadviseerd, maar ook heel persoonlijk. Bart legde duidelijk de verschillen tussen de verschillende gietvloeren uit en peilde ook goed wat onze wensen waren. Je proeft zijn enthousiasme voor het gietvloervak. De gietvloer is mooi en strak gelegd, precies zoals wij voor ogen hadden.”

Woonkamer | Cementgebonden gietvloer

Een gashaard midden in de ruimte verdeelt de verschillende functies: keuken, eetkamer en zitkamer. De gietvloer die over de gehele begane grond is aangebracht, zorgt voor één geheel en de vloerverwarming voor extra comfort.

Keuken | Cementgebonden gietvloer

De gietvloer is toepasbaar in iedere keuken, omdat u de kleur en sfeer gemakkelijk aanpast aan de stijl van de keuken. Of u nu voor een houten keuken kiest of voor een strakke industriële keuken met materialen zoals bijvoorbeeld roestvrij staal.

Woonkamer | Cementgebonden gietvloer

In de woning is gekozen voor een lichte kleur gietvloer. Door de grote hoeveelheid lichtinval komt de naadloze gietvloer goed tot zijn recht.

Woonkamer | Cementgebonden gietvloer

Door de strakke uitstraling kunnen krassen wat eerder opvallen. Dat mag ook bij een industriële vloer. Maar bescherm uw meubels wel altijd met goede doppen.

“Perfecte gietvloer volgens de architect”

Familie Spaans

“Waaraan je herkent dat het werk van vaklui is? De aansluiting tussen de acht meter lange glazen achterpui en de gietvloer. Die is perfect. Volgens de architect zeer goed uitgevoerd. Dit maakt het verschil tussen B-Art Gietvloerboutique en vele andere bedrijven die gietvloeren aanbieden. De Concrete Art gietvloer ligt inmiddels ruim vier jaar in onze woonkamer. Wij zijn meer dan tevreden.”

Gietvloeren zijn mooie strakke gladde vloeren zonder enig reliëf. Een gietvloer is echter niet meer of minder krasbestendig dan enig andere vloer zoals tegels, pvc of parket. Echter, door de strakke uitstraling kunnen krassen wat eerder opvallen. Bescherm uw meubels dan ook altijd met goede doppen. Wij vertellen u hier alles over tijdens een gesprek bij ons in de showroom.

Woonkamer Uden
Type gietvloer: Concrete Art
(cementgebonden gietvloer)
Woonkamer en keuken Uden
Type gietvloer: Concrete Art
(cementgebonden gietvloer)
Entree en hal Uden
Type gietvloer: Concrete Art
(cementgebonden gietvloer)

Ontvang direct
per mail
een offerte