Particulier Uden

Duo Art

Moderne droomvilla met ruim 220 vierkante meter polyurethaan Duo Art gietvloer van B·Art Gietvloerboutique.

“Polyurethaan gietvloer in hele woning”

Particulier woonhuis Uden 

Door aan te voelen en goed te luisteren naar wat de wensen zijn van de klant, werken wij samen naar de uiteindelijke keuze van de gietvloer toe. Wordt het een polyurethaan gietvloer of toch een cementgebonden gietvloer? In deze villa verzorgden wij ruim 220 m2 polyurethaan gietvloer in een mooie lichte mêlering.

De gehele woning straalt een en al luxe uit die versterkt wordt door de strakke gietvloer in de woonkamer, eerste verdieping en ook de kinderspeelkamer. Een gietvloer is eenvoudig schoon te maken en voelt erg comfortabel aan.

Op de eerste verdieping is de prachtige slaapkamer inclusief inloopkast en badkamer ensuite ook voorzien van een polyurethaan gietvloer. De rust en luxe die deze ruimten uitstralen, maken het geheel tot een waar droominterieur.

Woonkamer | Duo Art

De gehele woning straalt een en al luxe uit. Een woonkamer met allure en dynamische accenten waar de gietvloer helemaal tot zijn recht komt.

Kinderspeelkamer | Duo Art

Er kan in alle vrijheid gespeeld worden. Ziet u het al voor u? Een blauwe, roze of wellicht toch een basic kleur gietvloer in de speelkamer voor uw kinderen?

Begane grond | Duo Art

Een gietvloer is niet geschikt als buitenvloer. De bewoners van deze villa kozen voor een buitenvloer in dezelfde aardeteint en uitstraling als de gietvloer binnen voor een mooie uniforme uitstraling.

Badkamer en inloopkast | Duo Art

De badkamer staat in open verbinding met de slaapkamer en inloopkast. De indeling is niet alleen mooi, maar daarnaast ook zeer praktisch. En het creëert op deze manier een ruimtelijk effect.

“Groter oppervlak, lagere prijs”

B·Art Gietvloerboutique

Bent u overtuigd van een gietvloer in uw woning? Wij vertellen er graag meer over. Tip: Hoe groter het oppervlakte waar u de gietvloer laat aanleggen, hoe lager de prijs (per staffel) per vierkante meter. Een extra reden dus om een gietvloer in uw gehele woning aan te laten brengen.

Woonkamer Uden
Type gietvloer: Duo Art
(Polyurethaan gietvloer)

Hal/entree Uden
Type gietvloer: Duo Art
(Polyurethaan gietvloer)

Speelkamer Uden
Type gietvloer: Duo Art
(Polyurethaan gietvloer)

Ontvang direct
per mail
een offerte