Barry en Ilse uit Reek

Concrete Art

Deze cementgebonden gietvloer is door B-Art -na egalisatie van de bestaande plavuizen- aangebracht over de gehele begane grond van een prachtig gerenoveerde woonboerderij uit 1923.

“Wij zijn superblij met onze gietvloer”

Barry en Ilse

“Vanaf het begin hadden wij al een goed gevoel bij B·Art Gietvloerboutique. Wij werden in de showroom prettig ontvangen en goed geadviseerd over de vele keuzemogelijkheden die er zijn. Uiteindelijk is onze keuze gevallen op de lichtste kleur cementgebonden gietvloer. De gietvloer is over de bestaande plavuizen tegels gelegd, op de gehele begane grond. Dit heeft ons een hoop breekwerk bespaard. Onze gietvloer ligt er nu 5 jaar in en is nog steeds heel erg mooi en we krijgen veel complimenten over de vloer!

Wij zijn super blij met het eindresultaat van de gietvloer, het is altijd spannend hoe hij uitvalt, maar wij zijn helemaal tevreden, dank B-Art “.

Woonkamer | Concrete Art

Met de natuurlijke cementgebonden gietvloer komen de authentieke bouwkundige details nog mooier uit.

Hal – Entree | Concrete Art

De inloopmat ligt op gelijke hoogte met de gietvloer zodat deze nooit verschuift en het houdt daarnaast de vloer schoon.

Keuken | Concrete Art

B-Art Gietvloerboutique heeft over de gehele begane grond een gietvloer aangebracht.

Slaapkamer | Concrete Art

Een cementgebonden gietvloer in de slaapkamer brengt rust en comfort in de ruimte.

“Een gietvloer benadrukt de authentieke uitstraling”

B·Art Gietvloerboutique

De bewoners kozen voor een lichte scandinavische inrichting, waarin hout gecombineerd werd met staal en met met vintage accessoires. Cementgebonden gietvloeren en hout zijn pure en natuurlijke materialen die dikwijls met elkaar gecombineerd worden. In de woonkamer zie je veel hout terugkomen. Wat deze combinatie zo mooi maakt is dat een cementgebonden gietvloer zorgt voor een rustige basis in de woning en het hout zorgt voor warmte en sfeer.
In de entree van de woning hebben wij een ruime inloopmat geplaatst. Zo bent u het eerste vuil onder uw schoenen al kwijt voordat u uw woning betreedt. De mat ligt op gelijke hoogte met de gietvloer waardoor deze niet kan verschuiven, perfect!
De slaapkamer is bij uitstek de plek waar u heerlijk tot rust komt. Even lekker uitslapen of gewoon even rusten met een goed boek of een fijne Netflix-serie. Of u nu kiest voor een gekleurd, ruig of strak interieur;  een gietvloer in de slaapkamer brengt te allen tijden rust en comfort in de ruimte!

Woonkamer Reek
Type gietvloer: Concrete Art (cementgebonden gietvloer)

Hal – Entree Reek
Type gietvloer: Concrete Art
(cementgebonden gietvloer)

Woonkamer Reek
Type gietvloer: Concrete Art
(cementgebonden gietvloer)

Ontvang direct
per mail
een offerte