Spahuys Kids Oss
Woonbeton

Een glaasje ‘champagne’, een voetenbad, een scrubje en nog een handmassage toe. Zo ziet een programma op een kinderfeestje bij de nieuwe ‘verwenwinkel’ Spahuys Kids in het centrum van Oss er ongeveer uit. Wij brachten hier een stoere WOONbeton vloer aan.

“Kwaliteit en perfectie staan hoog in het vaandel”

Wendy Vogels, eigenaresse Spahuys en Spahuys Kids

“In 2017 hadden wij met Spahuys het plan om een 2e vestiging te openen, te weten “Spahuys Kids” en één ding was zeker wij wilden heel graag een gietvloer! Waarom? Wij hadden destijds ook al een gietvloer bij het grote Spahuys liggen waar wij super blij mee waren.

Omdat wij voornamelijk op blote voeten werken, wij massages geven waar veel met olie en water gewerkt wordt, met name in de Hamam, was dit erg prettig in gebruik. Zo ook het reinigen van de gietvloer aansluitend. Een dweil er over en klaar!

Echter, bij Spahuys hebben wij destijds voor een ander bedrijf gekozen omdat B-Art Gietvloerboutique toen nog niet bestond. Dit is ruim 12 geleden. Bij Spahuys Kids wilden wij sowieso een ander bedrijf vanwege de ervaring, met name in de vloerafwerking, met het vorige bedrijf. Daarom kozen wij bij de realisatie van Spahuys kids voor B·Art Gietvloerboutique”.
Na drie bedrijven te hebben bezocht sprong B-Art er direct uit. Een duidelijke communicatie aan de voorkant, snel en kordaat en alles tot in de puntjes verzorgd. Maar ook duidelijke communicatie op het moment dat de vloer wordt geplaatst.
Kwaliteit en perfectie staan zo hoog bij dit bedrijf in het vaandel daar kan echt geen ander bedrijf tegen op.”

Entree shop | WOONbeton

De woonbetonvloer heeft de uitstraling van een industriële betonvloer, maar dan met een hoog wooncomfort.

Behandelruimte | WOONbeton

Door de afwerking met twee toplagen is de gietvloer onderhoudsvriendelijk en slijtvast.

Relaxruimte | WOONbeton

Wij nemen uitgebreid de tijd voor een kleuradvies, maar ook voor zaken waar klanten misschien niet direct aan denken zoals: plinten, lichtinval, ondergrond maar ook beschermdoppen voor meubels. 

Entree / shop | WOONbeton

Vanwege de unieke samenstelling heeft het de robuuste uitstraling van beton. Het vloersysteem is slechts 1 tot 3 mm dik waardoor het over elke vlakke en vormvaste ondervloer aangebracht kan worden.

“Een gietvloer bepaalt de uitstraling van de ruimte”

Wendy Vogels

“Een vloer is toch voor een groot gedeelte medebepalend voor de uitstraling van de ruimte.
En in 2020 wordt er een nieuw Spahuys gebouwd en één ding is zeker: tijdens de gesprekken met de bouwbedrijven werd duidelijk dat B-Art Gietvloerboutique onze gietvloer gaat aanbrengen. Bij Spahuys staan wij voor kwaliteit, resultaat, duidelijke communicatie, maar vooral doe maar gewoon, en zeker niet teveel toeters en bellen. Het moet gewoon goed zijn en B-Art Gietvloerboutique is in onze ogen daarin precies hetzelfde”.

Spahuys Oss
Type gietvloer: WOONbeton
(smeervloer obv cement en hars)

Spahuys Oss
Type gietvloer: Woonbeton
(smeervloer obv cement en hars)

Spahuys Oss
Type gietvloer: Woonbeton
(smeervloer obv cement en hars)

Ontvang direct
per mail
een offerte