Dooruiter Agency – Nieuwkuijk

Coatingvloer

In deze prachtige showroom in Nieuwkuijk brachten wij over een reeds bestaande gietvloer een coatinglaag aan in een lichte kleur.

“In vele kleuren verkrijgbaar”

B·Art Gietvloerboutique

Coatingvloeren beschikken over het algemeen over dezelfde bijzondere eigenschappen als gietvloeren. Het belangrijkste verschil tussen coatingvloeren en gietvloeren is de dikte van de vloer. Coatingvloeren zijn in de meeste gevallen niet dikker dan 1 millimeter. Hierdoor blijft de ondergrond zichtbaar, waardoor een vloersysteem ontstaat met unieke patronen. Net als bij gietvloeren zijn naadloze coatingvloeren duurzaam en uitstekend toe te passen op een anhydrietvloer of een cementdekvloervloer.

Showroom | Coatingvloer

Welke ruimtes u ook bekleedt, wij denken graag met u mee van het eerste advies tot de oplevering van de vloer.

Showroom | Coatingvloer

De coatingvloer is in nagenoeg iedere RAL-kleur verkrijgbaar, zodat uw nieuwe vloer optimaal bij uw inrichting past.

Showroom | Coatingvloer

Goed van kwaliteit, gemakkelijk schoon te houden en duurzaam. En bovendien, een stijlvolle keuze voor het interieur van uw winkel.

Showroom | Coatingvloer

Het aanbrengen van een coatingvloer is een proces dat sneller verloopt in vergelijking met het aanbrengen van een gietvloer.

“Geschikt voor industrieel gebruik”

B·Art Gietvloerboutique

Een coatingvloer kenmerkt zich door een moderne uitstraling en is zeer geschikt voor industrieel gebruik. Coatingvloeren zijn maximaal een millimeter dik en dus veel dunner dan gietvloeren. Dit geeft een unieke uitstraling, omdat de structuur van de ondergrond daardoor zichtbaar blijft. Daarnaast ligt de prijs van een coatingvloer hierdoor een stuk lager dan de prijs van een gietvloer. Een coatingvloer in uw fabriek, kantoor, winkel of showroom biedt veel voordelen.

Coatingvloeren worden in diverse prijscategorieën aangeboden. De indeling in een prijscategorie wordt gemaakt op basis van het materiaal. Daarnaast telt het aantal m2 mee, want het oppervlak speelt ook een belangrijke rol om de prijs te berekenen. Een coatingvloer wordt aan de hand van de wens van de klant en gebruiksdoel in epoxy of polyurethaan toegepast.

Een polyurethaan coating heeft meer comfortabele eigenschappen en is vanwege deze kenmerken een goede keuze om toe te passen als nieuwe laag over een reeds bestaande gietvloer in uw woning maar niet geschikt als toepassing in een fabriek of autogarage.

Epoxy daarentegen is met name geschikt voor en bestand tegen chemische en zware mechanische belasting. Daarnaast is de vloer slijtvast en vloeistofdicht waardoor het een uitstekende bodembeschermer is. Het uiterlijk van de epoxyvloercoating bezit een hoogglans uitstraling, voorzien van een lichte sinaasappelstructuur.

Showroom Nieuwkuijk
Type gietvloer: coatingvloer polyurethaan
Showroom Nieuwkuijk
Type gietvloer: coatingvloer polyurethaan
Showroom Nieuwkuijk
Type gietvloer: coatingvloer polyurethaan

Ontvang direct
per mail
een offerte