Familie Vos uit Heesch

Concrete Art

B·Art Gietvloerboutique realiseerde een mooie Concrete Art gietvloer in de woonkamer en keuken van dit nieuwbouw woonhuis in Heesch.

“Gietvloer combineert eindeloos”

Familie Vos

“Toen we de planning gingen maken voor ons eigen te bouwen huis, wisten we al snel dat we voor een gietvloer wilde gaan, vanwege praktische redenen maar ook vanwege de mooie industriële en natuurlijke look die we in ons huis wilde. We zijn bij behoorlijk wat bedrijven gaan informeren, omdat er veel verschil lijkt te zijn in soorten gietvloeren en we toch echt wat advies nodig hadden. Na vele gesprekken, waaronder ook bij B·Art Gietvloerboutique hebben we voor hen gekozen. Dit vanwege de heldere uitleg, goede advies, korte lijnen en goede prijs. Ook hadden we van een aantal mensen goede verhalen gehoord. De realisatie is goed verlopen.
B-Art was tijdens de bouw van ons huis een van de weinige bedrijven waar je van op aan kon en die zich netjes aan de afspraken en planning hield”.

Woonkamer | Concrete Art

De gietvloer combineert goed met stalen kozijnen. Door een niet te donkere kleur gietvloer te kiezen weerkaatst het licht in de woning en geeft het een ruimtelijk gevoel.

Keuken | Concrete Art

Cementgebonden gietvloeren worden naadloos aangebracht en zijn poriëndicht. Dat betekent dat de vloer ten aanzien van de schoonmaak als perfecte vloerafwerking kan worden beschouwd.

Entree/hal | Concrete Art

Dat is nog eens mooi binnenkomen. De entree heeft een rustige uitstraling door de combinatie van een houten trap, witte wanden en een betonlook gietvloer.

Hal – Entree | Concrete Art

De onzichtbare taatsscharnieren zitten volledig in het deurpaneel geïntegreerd waardoor op de strakke gietvloer bijna niets zichtbaar is.

“Gietvloer, de basis van uw interieur”

Familie Vos

“We wonen nu inmiddels ruim een jaar in ons huis en zijn erg blij met de concrete art vloer over onze gehele benedenverdieping. De vloer ziet er super strak, maar ook natuurlijk uit, de vloerverwarming is goed voelbaar, makkelijk schoon te houden en heerlijk zacht aan je voeten”.

Keuken Heesch
Type gietvloer: Concrete Art
(Cementgebonden gietvloer)

Woonkamer Heesch
Type gietvloer: Concrete Art
(Cementgebonden gietvloer)

Woonkamer Heesch
Type gietvloer: Concrete Art
(Cementgebonden gietvloer)

Ontvang direct
per mail
een offerte