Watervilla Cuijk

Duo Art

Gelegen in Cuijk ligt deze schitterende woning aan het water. B-Art Gietvloerboutique bracht in deze watervilla ruim 300 m2 gietvloer aan, waaronder de begane grond, de eerste verdieping en in de kelder.

“Gietvloer is mooi en praktisch”

Particulier woonhuis

De duo art gietvloer is een combinatie van twee kleuren. Hierdoor ontstaat er een natuurlijk geheel aan kleurschakeringen. Bijna iedere combinatie van twee kleuren is mogelijk. Wij helpen u graag bij het maken van de mooiste kleurencombinaties. De mate van mêlering bepaalt u zelf.

Woonkamer | Duo Art

Vanwege de mooie lichtinval kozen de bewoners voor een wat meer donkere vloer over de gehele begane grond. Voor de eerste verdieping kozen zij voor een lichte uitvoering van de duo art gietvloer.

Badkamer | Duo Art

In de badkamer ensuite op de eerste verdieping is gekozen voor een polyurethaan gietvloer in een lichte kleurstelling die naadloos doorloopt in de slaapkamer.

Slaapkamer | Duo Art

Het dikke donsdekbed, kussens, plaid, vloerkleed en de andere accessoires maken deze slaapkamer speels en gezellig. Terwijl de lichte gietvloer zorgt voor een rustige basis.

Woonkeuken | Duo Art

De enorme leefkeuken verbindt de verschillende delen van het huis met elkaar. Mede door het mooie contrast komt de keuken van Culimaat op onze gietvloer helemaal tot zijn recht.

“Krassen gietvloeren sneller dan een ander type vloer?”

B·Art Gietvloerboutique

De verhalen over het snel krassen van een gietvloer leest u overal op internet. Natuurlijk zal een gietvloer eerder krassen vertonen als u deze vloer vergelijkt met een hele harde tegelvloer.
Maar in vergelijking met een houten vloer bijvoorbeeld, is een gietvloer juist krasbestendiger. Wel is het natuurlijk zo dat u krassen eerder ziet door het egale karakter van de vloer. De kleur van uw gietvloer kan ook bepalend zijn of iets sneller zichtbaar is dan bij een andere kleur.
En bij betonlookvloeren ofwel een vloer in tweekleurenmix (duo art) zal dit soms wat minder opvallen omdat deze vloeren wat gemêleerd zijn.

Woonkamer Cuijk
Type gietvloer: Duo Art
(polyurethaan gietvloer)
Badkamer Cuijk
Type gietvloer: Duo Art
(polyurethaan gietvloer)
Kinderslaapkamer Cuijk
Type gietvloer: Duo Art
(polyurethaan gietvloer)

Ontvang direct
per mail
een offerte