fb

Binnenkijken bij familie Spaans | Uden

In de woning is gekozen voor een lichte kleur cementgebonden gietvloer. Door de grote hoeveelheid lichtinval komt de naadloze gietvloer goed tot zijn recht. Een gashaard midden in de ruimte verdeelt de verschillende functies: keuken, eetkamer en zitkamer. De gietvloer die over de gehele begane grond is aangebracht, zorgt voor één geheel en de vloerverwarming voor extra comfort.

De gietvloer is toepasbaar in iedere keuken, omdat u de kleur en sfeer gemakkelijk aanpast aan de stijl van de keuken. Of u nu voor een houten keuken kiest of voor een strakke industriële keuken met materialen zoals bijvoorbeeld roestvrij staal.

Je proeft het enthousiasme voor het gietvloervak

Fam. Spaans: “Via onze architect kwamen wij terecht bij B-Art Gietvloerboutique. Het voelde meteen vertrouwd en dat was het belangrijkste voor ons om met B-Art verder te gaan. Geen moment spijt van gehad. We werden professioneel en vakkundig geadviseerd, maar ook heel persoonlijk. Bart legde duidelijk de verschillen tussen de verschillende gietvloeren uit en peilde ook goed wat onze wensen waren. Je proeft zijn enthousiasme voor het gietvloervak. De gietvloer is mooi en strak gelegd, precies zoals wij voor ogen hadden.”

Wij zijn meer dan tevreden

Fam Spaans: “Waaraan je herkent dat het werk van vaklui is? De aansluiting tussen de acht meter lange glazen achterpui en de gietvloer. Die is perfect. Volgens de architect zeer goed uitgevoerd. Dit maakt het verschil tussen B-Art Gietvloerboutique en vele andere bedrijven die gietvloeren aanbieden. De Concrete Art gietvloer ligt inmiddels ruim vier jaar in onze woonkamer. Wij zijn meer dan tevreden.”

Binnen kijken

Binnen kijken

Get touched by
the
 beauty from below

Jennifer Vrijblijvend advies?