fb

Vacature: allround PVC legger / leerling gietvloerapplicateur

Wij zijn op zoek naar jou!

Functieomschrijving: Je bent bezig met de voorbereiding, het aanbrengen van pvc, maar wij leren je ook het gieten, lakken en coaten van vloeren. Onze projecten zijn zeer divers. Je bent een harde werker, altijd oplossingsgericht en zeer gedreven om je werk goed af te leveren. Wat ook kan betekenen dat je werkdag wel eens uitloopt of dat het werk mogelijk in het weekend afgemaakt moet worden. Dit vraagt enige flexibiliteit qua werktijden; ook voor jou telt de tevredenheid van onze klanten.

In je werk ben je uiterst nauwkeurig en zorgvuldig want B·Art Gietvloerboutique levert een hoge kwaliteit. Je hebt ruime ervaring in het leggen van PVC. Heb je ervaring én affiniteit met gietvloerafwerking dan zien wij dat als een pré; aanpakken en leergierigheid zijn daarnaast eigenschappen die wij zeer waarderen. Je bent in het bezit van Rijbewijs B.

Werk je bij B·Art Gietvloerboutique dan werk je in een klein, jong en gedreven team waar jij je bijdrage gaat leveren aan de verdere groei en uitbreiding van het bedrijf. Een klein team vraagt dat je verantwoordelijkheid neemt voor de projecten die jij, vaak samen met een collega, op gaat leveren. Bij B·Art Gietvloerboutique / PVC vloerboutique werken we samen én voor elkaar.

Ben je collegiaal, gezellig en prettig in de omgang, integer, flexibel maar bovenal een pietje precies en wekt bovenstaande functieomschrijving je interesse, stuur dan een e-mail met motivatie en cv naar: info@b-artgietvloerboutique.nl, t.a.v. Jennifer van Bergen.

Jennifer Vrijblijvend advies?