Voorwaarden epoxy tafels (River-tables)

ALGEMENE VOORWAARDEN GIETPRODUCTEN

B-Art Special Items is een onderdeel van B·Art Gietvloerboutique. Door bij B·Art Special Items een (giet)product te bestellen, geeft u te kennen dat u met deze algemene voorwaarden akkoord gaat. De algemene voorwaarden van B-Art Special Items vindt u hieronder.

1. PRIJZEN
We gieten de producten zelf, er is geen tussenhandel, daardoor kunnen we alles scherp prijzen. Voor de gevolgen van eventuele typefouten kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.
B-Art Special Items behoudt zich het recht voor eventueel prijzen te wijzigen.

2. BETALING
Zodra u getekend heeft voor de opdracht sturen wij via de email een officiële opdrachtbevestiging. Deze dient u goed door te nemen en eventuele aanpassingen of correcties tevens via de email aan ons kenbaar te maken. Als u akkoord bent met de opdrachtbevestiging dient u de afgesproken 30% aan te betalen. Zodra de aanbetaling in goede orde is ontvangen, gaat de productie van start.
Betaling d.m.v. contante betaling bij aflevering. B·Art Special Items bezorgt door heel Nederland bij u thuis (m.u.v. De Waddeneilanden). U krijgt bericht van ons wanneer het product bij u wordt thuisbezorgd of kan worden afgehaald. Hiervoor wordt met u een afspraak gemaakt.

Als u voor contante betaling kiest, betaalt u bij ontvangst contant (per pin is nog niet mogelijk) aan de chauffeur.

Betaling bij afhalen van de artikelen. U betaalt de producten wanneer u ze bij ons komt afhalen, dit kan alleen contant of bij overmaking vooraf.

3. LEVERTIJDEN
De levertijden van artikelen worden hieronder vermeld. Dit zijn altijd levertijden bij benadering. Hieronder treft u richtlijnen van de levertijden. U kunt contact opnemen met B·Art Special Items om zich te laten informeren over de levertijden van het bestelde product.
* Gietproducten op maat gemaakt – 6 tot 8 weken
* Uit voorraad – direct leverbaar

4. ANNULERINGEN
De levering van het product dient 90 werkdagen na uw bestelling plaats te vinden. Wanneer dit niet gebeurt, kunt u de koop ongedaan maken. Dit geldt niet als B·Art Special Items met u een andere levertijd overeen komt.
Na de aanbetaling voor uw bestelling c.q. goederen is annulering niet meer mogelijk.

5. BEZORGEN
B·Art Special Items bezorgt door heel Nederland bij u thuis (m.u.v. De Waddeneilanden). Wanneer de producten van uw bestelling gereed zijn, neemt een van onze medewerkers contact met u op om een bezorgafspraak te maken.
Indien u in een appartement woont zonder lift dan dient u zorgt te dragen voor een bouwlift. Indien er bijzondere obstakels zijn bij uw woning of in de omgeving van uw woning, dan vernemen wij dit graag vooraf.

Wanneer er onjuistheden staan vermeld in de door B·Art Special Items vermelde gegevens aan u, dienen deze z.s.m. gemeld te worden.
Wanneer de klant de afspraak voor levering niet na komt, zullen de extra kosten die B·Art Special Items moet maken, doorberekend worden naar de klant.

6. GARANTIEVOORWAARDEN
De productgarantie is standaard 1 jaar. Uitgezonderd de producten uit onze sales.
Deze garantie is alleen van toepassing voor schade of gebreken die ontstaan zijn door materiaal- of productiefouten.
B·Art Special Items waarborgt dat de meubelen in overeenstemming zijn met het contract. Zij verklaart dat de meubelen stroken met hetgeen in de overeenkomst bepaald is, met de normale eisen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en levensduur, met de bestaande veiligheidsnormen.
Wat niet als gebrek wordt beschouwd is: verkleuren van hout, kleurafwijkingen in een meubel door gebruik van meerdere houtsoorten en structuren in een meubel, alsook het “werken”van hout, voor zover deze verkleuring of dit werken vanuit technisch oogpunt niet te voorkomen zijn, of volgens de gebruiken in de meubelsector algemeen aanvaard worden of eigen zijn aan de gebruikte materialen. De koper dient zorg te dragen voor het juiste klimaat (temperatuur ruimte en luchtvochtigheid) om het “werken” te minimaliseren. De verkoper kan hierover extra informatie verstrekken. B·Art Special Items hanteert 0 tot 5 mm marge op de maatvoering van uw product.

In geval van geoliede meubelen en gegoten hars-producten lichten wij u altijd voor over de kwetsbaarheid van deze afwerking, zoals vlekgevoeligheid en krasgevoeligheid. Kiest u voor deze afwerking dan aanvaardt u daarmee de kenmerken van dit product en het onderhoud dat nodig is om de meubels optimaal te houden. Plaats geen vochtig papier of confetti/gekleurde slingers op tafel.

Houd er rekening mee dat hout altijd zal blijven werken. Voor eventuele toekomstige werkingen is  B·Art Special Items niet verantwoordelijk.
Normale slijtage valt niet onder deze garantie. De afnemer is verplicht zich als een goed afnemer te gedragen, waaronder bijvoorbeeld wordt verstaan dat de zaak goed en afdoende wordt onderhouden en oordeelkundig wordt behandeld.
Bij verkeerd gebruik, zichtbare vervuiling, vochtproblemen of beschadiging vervallen de garantie aanspraken.
Klachten op producten dienen direct na constatering daarvan te worden gemeld.
Afwijkingen aan het geleverde betreffende kleur, slijtvastheid, structuur en dergelijke, welke uit technisch oogpunt aanvaardbaar zijn volgens geldende, gebruikelijke normen, dan wel handelsgebruik, kunnen het recht op garantie en/of schadevergoeding beperken of uitsluiten.

7. PRIVACY
Uw persoonsgegevens zijn bij het doen van uw bestelling opgenomen in het klantenbestand van B·Art Gietvloerboutique en B·Art Special Items. Wij gebruiken uw persoonsgegevens voor het uitvoeren van de overeenkomst. U heeft te allen tijde recht op inzage in uw gegevens en verbetering van deze gegevens. Wij stellen persoonlijke gegevens nooit beschikbaar aan derden.

8. ADRESWIJZIGINGEN
Wanneer u van huisadres verandert door verhuizing, dient u B·Art Special Items hiervan op de hoogte te stellen. Zolang B·Art Special Items geen verhuisbericht heeft ontvangen, wordt u geacht woonachtig te zijn op het laatst bij B·Art Special Items bekende adres. Daardoor blijft u automatisch aansprakelijk voor de door u bestelde artikelen die op het oude adres worden afgeleverd. Door het plaatsen van een bestelling, geeft u toestemming aan B·Art Special Items om, ter controle, uw gegevens op te vragen bij de gemeentelijke bevolkingsregistratie.

9. AUTEURSRECHTEN
Alle auteursrechten en fotomaterialen die gebruikt zijn op deze website komen alle toe aan B·Art Special Items. Het zonder toestemming van B·Art Special Items gebruiken van de inhoud van deze website is niet mogelijk. Hiertegen zullen zo nodig juridische stappen worden ondernomen.

10. KLEURGEBRUIK
Op het scherm kunnen de afgebeelde kleuren afwijken van de werkelijkheid. De kleurechtheid van de producten op de website zijn afhankelijk van de instellingen van uw monitor en grafische kaart. Er zijn daarom geen rechten te ontlenen aan de weergegeven kleuren in de website.

11. EIGEN ONTWERP
Voor de afmetingen en/of ontwerp van een meubelstuk bent u zelf verantwoordelijk, als na productie van het meubelstuk de afmetingen en/of het ontwerp volgens uw tekening zijn geproduceerd, kunt u hier verder geen rechten meer aan ontlenen, u bent dan verplicht het meubelstuk af te nemen en te betalen.

12. KRASGEVOELIGHEID
B·Art Gietvloerboutique Special Items werkt met een flexibel harsproduct. Dit heeft als eigenschap dat het tafel in tegenstelling tot een harde epoxy minder krast. Echter, het product is niet krasbestendig en gaat na verloop van tijd krassen vertonen. Dit is een eigenschap die behoort bij de uitstraling van het product. U kunt dit verminderen door puntbelasting zo veel mogelijk te voorkomen. Plaats altijd bescherming onder scherpe of zware producten. Scherpe voorwerpen kunnen een onuitwisbare afdruk achterlaten in uw tafel. Pas op met hete voorwerpen.

Ontvang direct
per mail
een offerte