Kantoorpand Utrecht

Duo Art

Gietvloeren zijn naadloze vloeren. Dat zorgt voor een prachtige uitstraling, die uw kantoor zeker een upgrade geeft.
Gietvloeren zijn leverbaar in nagenoeg elke denkbare kleur.

“Een gietvloer geeft allure aan uw bedrijf”

Kantoorpand

Of het nu gaat om een ruimte waar uw klanten ontvangen worden, tandartspraktijken, administratieve ruimtes of productie-afdelingen bijvoorbeeld, een gietvloer geeft allure aan uw bedrijfsruimte. Een gietvloer is naadloos en loopt door van muur tot muur. Zo creëert u een groot ruimtegevoel en geeft u uw kantoor een chique uitstraling.

Kantoorruimte | Duo Art

Heeft u wel eens gedacht aan een gietvloer als werkvloer? Door de veelzijdigheid van het materiaal is een gietvloer geschikt voor iedere ruimte, van kantoorpand tot winkel en van restaurant tot sportschool.

Ontvangstruimte | Duo Art

Afhankelijk van uw wensen en budget leveren wij verschillende vloersystemen. Van een eenvoudige coatingvloer tot een hoogwaardige polyurethaan gietvloer.

Ontvangstruimte | Duo Art

En gietvloer voelt warmer aan dan een keramische vloer. Dit creëert een zeer aangenaam gevoel op de werkvloer. De vloer is ook zachter en dempt het geluid meer dan bij een gewone vloer. Erg belangrijk in een kantoorruimte.

Ontvangstruimte | Duo Art

Er zijn talloze redenen waarom bedrijven voor een gietvloer kiezen. Wat vooral opvalt bij een gietvloer is het grote ruimtegevoel dat deze geeft aan een kamer, kantoor of vergaderruimte.

“Een gietvloer is een slimme investering”

Kantoorpand

Naast dat een gietvloer erg mooi is, is de gietvloer ook heel praktisch. Het is een duurzame en sterke vloer die jaren meegaat. Dat maakt het een slimme investering voor uw bedrijf. Zo heeft u de komende jaren geen omkijken naar uw gietvloer. Bovendien is de vloer zeer hygiënisch. De vloer is volledig naadloos en vochtwerend waardoor vuil en vocht niet in de vloer trekt. U kunt de vloer met een goede dweil, schoon water en soms een beetje van het juiste reinigingsmiddel goed schoon krijgen.

Kantoorpand Utrecht
Type gietvloer: Duo Art (polyurethaan)

Kantoorpand Utrecht
Type gietvloer: Duo Art (polyurethaan)

Kantoorpand Utrecht
Type gietvloer: Duo Art (polyurethaan)

Ontvang direct
per mail
een offerte