Maurice & Mariska uit Oss

Concrete Art

Nieuwbouwwoning in Oss. Hier is gekozen voor een cementgebonden gietvloer over de gehele begane grond te weten entree, woonkamer, woonkeuken, praktijkruimte en garage.

“Kenmerken van beton zonder de nadelen”

Maurice & Mariska

“Bij het Spahuys Kids en modezaak Heeren van Nuland, beide zaken gelegen in het centrum van Oss, zijn de gietvloeren ook verzorgd door B·Art Gietvloerboutique. Bij het zien van deze vloeren waren wij direct verliefd op een cementgebonden gietvloer en zo zijn wij bij B·Art Gietvloerboutique terecht gekomen. De cementgebonden gietvloer heeft de uitstraling van een gevlinderde betonvloer maar dan zonder de nadelen.

Vanaf het eerste contactmoment verliep alles vriendelijk, duidelijk en volgens afspraak. Wij werden uitgebreid geïnformeerd over het te volgen stookschema voor de vloer in onze nieuwbouwwoning. Ook de voor– en nadelen van de verschillende type vloeren zijn uitvoerig besproken tijdens het gesprek in de showroom. En daarnaast kregen wij stalen mee naar huis om thuis eens rustig te bekijken waar ons voorkeur naar uit zou gaan. Mede daardoor zijn wij tot een juiste keuze gietvloer gekomen waardoor wij elke dag nog veel plezier beleven aan onze cementgebonden gietvloer.

Wij houden ons keurig aan het schoonmaakadvies wat wordt verstrekt en onze gietvloer ziet er na ruim een jaar nog steeds even prachtig uit. We krijgen van ons bezoek dan ook veel complimenten over de vloer”.

Woonkeuken | Concrete Art

Vanwege zijn tijdloze en serene uitstraling leent de cementgebonden gietvloer zich perfect voor alle typen woonstijlen.

Woonkamer | Concrete Art

In deze prachtige woning met veel lichtinval is gekozen voor een lichte kleur. Hierdoor wordt uw woning optisch nog ruimtelijker.

Woonkeuken | Concrete Art

Dat een cementgebonden vloer alleen in een industrieel interieur past is gelukkig allang verleden tijd en het tegendeel heeft zich bewezen.

Keuken | Concrete Art

Daar een houten vloer niet zo mooi combineert met een houten keuken zal een cementgebonden gietvloer daarentegen passend zijn bij iedere houtsoort.

“De gietvloer bepaalt de uitstraling”

Maurice & Mariska

“Het is toch altijd even spannend, omdat je van te voren met een beeld in je hoofd rondloopt waarvan je hoopt dat het er ook zo ongeveer uit komt te zien. Een gietvloer is toch voor een groot gedeelte mede-bepalend voor de uitstraling van de ruimte. Wij zijn dan ook zeer blij met het eindresultaat.

Wat ons zo goed aan alles is bevallen is de laagdrempeligheid gecombineerd met de professionaliteit. Wij hebben B·Art Gietvloerboutique als een zeer fijn en vakkundig team/bedrijf ervaren. Er wordt snel op email gereageerd en er wordt duidelijk en concreet gewerkt met een hele vriendelijke en open houding. Ook vinden wij de prijs-kwaliteit verhouding goed. Wij zullen B·Art Gietvloerboutique dan ook absoluut aanraden”.

Woonkamer Oss
Type gietvloer: Concrete Art
(cementgebonden gietvloer)

Woonkeuken Oss
Type gietvloer: Concrete Art
(cementgebonden gietvloer)

Keuken Oss
Type gietvloer: Concrete Art
(cementgebonden gietvloer)

Ontvang direct
per mail
een offerte