Voormalige pastorie – Kerkdriel

Duo Art

Deze voormalige Pastorie is omgebouwd tot woonhuis. B·Art realiseerde een prachtige -in twee kleuren gegoten- polyurethaan gietvloer (Duo Art)

“Gietvloer past goed bij  uitstraling”

Pastorie te Kerkdriel

Deze oorspronkelijke Pastoriewoning met een oppervlakte van 650 m2 werd getransformeerd tot een gezellig, functioneel en warm leefhuis. De polyurethaan gietvloer past uitstekend bij de statige uitstraling van het pand.

Voor één van de kinderen van de eigenaren verzorgde B·Art Gietvloerboutique in het verleden al tot grote tevredenheid een gietvloer. Vandaar dat de heer en vrouw des huizes ook bij ons aanklopten voor een gietvloer in hun prachtig gerenoveerde woning. Zoals altijd gingen wij tijdens onze gesprekken dieper in op hun wensen en wat ze van een gietvloer verwachtten. Ook vertelden wij duidelijk alle voor- en nadelen van de verschillende soorten gietvloeren.

Het persoonlijke contact en de oprechte interesse in wat voor de klant belangrijk is onderscheidt B-Art in de markt van andere gietvloerleveranciers. Door de jarenlange ervaring weten wij wat voor onze klanten belangrijk is om te weten bij het kiezen van de juiste gietvloer. We besteden graag wat meer tijd en aandacht om tot de juiste keuze gietvloer te komen.

Woonkamer | Duo Art

Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. De gietvloer is UV bestendig, zodat er geen verkleuring door zon plaats gaat vinden na verloop van tijd. De vloer is écht prachtig en dat willen wij graag zo houden!

Leefkeuken | Duo Art

Stalen deuren die tot aan de grond lopen zorgen voor veel lichtinval in de woning. Een gietvloer zorgt voor een goede basis in ieder interieur en in combinatie met staal is uw woning een waar visitekaartje.

Serre | Duo Art

De grootste connectie met buiten voel je natuurlijk in de prachtige aangebouwde serre. Het naadloze vloeroppervlak van deze gietvloer accentueert de strakke lijnen van de glazen aanbouw.

Keuken | Duo Art

Ook in de riante leefkeuken -dit is het hart van het huis geworden- is gekozen voor een rustig gemêleerde Duo Art polyurethaan gietvloer. Wat een prachtige combinatie met de houten keuken.

“Stijlvolle
Duo Art gietvloer”

B-Art Gietvloerboutique

Wij verzorgden voor deze bewoners een zeer hoogwaardige en in twee kleuren gegoten stijlvolle polyurethaan gietvloer (Duo Art) op een deel van de begane grond van deze bijzondere woning. De vloer is trendy, modern en stijlvol en voegt een extra vleugje luxe, sfeer en elegantie toe. Daarnaast voelt de gietvloer heerlijk comfortabel en nooit helemaal koud aan, omdat een polyurethaan gietvloer altijd de omgevingstemperatuur aanneemt.

Keuken Kerkdriel
Type gietvloer: Duo Art
(Polyurethaan gietvloer)

Woonkeuken Kerkdriel
Type gietvloer: Duo Art
(Polyurethaan gietvloer)

Serre Kerkdriel
Type gietvloer: Duo Art
(Polyurethaan gietvloer)

Ontvang direct
per mail
een offerte